Badaranii

634 vizualizări
0 contra
Scris de Smaranda Iamandi
in 09-02-2015
17:18
Locaţie: , Piatra Neamt, Neamt, Romania
Data şi ora:31-03-2015 19:00
Se încheie la:31-03-2015 21:00
Preţ80 LEI, 100 LEI

În 1957, Grigore Vasiliu Birlic, Alexandru Giugaru, Radu Beligan, George Calboreanu și Silvia Dumitrescu Timica jucau în aer liber, pe o ploaie torențială și obțineau un succes enorm la Festivalul 'Carlo Goldoni" de la Veneția, cu spectacolul Teatrului National, 'Bădăranii', regizat de Sica Alexandrescu.

În 2013, mari actori ai teatrului din Romania se încarcă cu amintirea acelui succes și cu energia unei comedii nemuritoare și aduc în fața publicului "Bădăranii", la Teatrul Metropolis. Nu trebuie să ratați aceasta întâlnire!

Un spectacol cu o abordare modernă în regia lui Dan Tudor, ce îi are în distribuție pe:

Mircea ALBULESCU, Costel CONSTANTIN, Gheorghe VISU, Eusebiu ȘTEFANESCU, Adriana TRANDAFIR, Cecilia BARBORA, Gabriela POPESCU, Miriam RIZEA, Adrian ANGHEL, Sergiu FLESNER / Ştefan FIERARU, Dragoş PANAIT, Horia MUNTEAN, Walid ELLENTHEY / Constantin VISCREANU, Dan APAVALOAIEI

Un spectacol în care trei bărbați își chinuiesc nevestele cu toanele lor și fac pe supărații doar ca să arate ei cine-s stăpânii în casă. Doar că soțiile lor fac tot cum le taie capul și la finalul piesei îi pun la punct pe bădăranii deveniți mielușei.