CAFENEAUA

431 vizualizări
0 contra
Scris de Madalin Grigore-Enescu
in 04-11-2013
13:47
Locaţie: , Piatra Neamt, Neamt, Romania
Data şi ora:19-11-2013 19:00
Se încheie la:19-11-2013 20:45
Preţ60, 80 lei

CAFENEAUA
de Sam Bobrik & Ron Clark

Louise -Dana Dogaru
Janet -Emilia Popescu
Wally -Horaţiu Mălăele

Regia: Horaţiu Mălăele
Scenografia: Mihai Mădescu, Nina Brumuşilă

Cel mai longeviv spectacol din repetoriul Teatrului Bulandra!

O comedie în care râsul capata gustul sarat al lacrimilor. Un spectacol despre viata, iubire, tradare si singuratate; un spectacol al tuturor dar mai ales al sufletelor anonime, pustiite de necazuri aparent banale.

O bufonada amara, de altitudine dramatica, ce ne propune sa cunoastem povestea simpla a unei familii americane: Louise si Wally Murdock (vazuti la 30, 50 si 70 de ani ); casnicia lor fisurata dar si consolidata de aparitia tinerei Janet.

O radiografie a efemerei noastre treceri pamântene si o sala ce rasuna de aplauze si mult dupa încheierea reprezentatiei.

 Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambiţiile şi slăbiciunile, norocirile si nenorocirile, viaţa mea, a voastră, a noastră şi toate la un loc răsturnate în viaţa acestei familii imaginate - oglinda vie şi spăimântătoare a vieţii noastre pe pământ. (Horaţiu Mălăele)

    Horaţiu Mălăele transformă o dramoletă americană mofluză într-o explozie de umor şi de emoţie. Abilităţi dramatice în regim de exclusivitate. (Sebastian Vlad Popa)
-naturaleţe artistică, bun gust, măsură şi echilibru. (SCENA)
-filon comic şi replici spontane . (ROMÂNIA LIBERĂ)
- un spectacol de calitate, amuzant, spumos, reconfortant, învăluit în omeneşti melancolii... (ADEVĂRUL)

Pentru rolul Wally şi pentru rolul din spectacolul Unde-i revolverul? (Teatrul Nottara), Horaţiu Mălăele a primit în anul 1998 premiul Uniter pentru cel mai bun actor.