Cojocaru Luciana - Targu-Neamt

Scris de Madalin Grigore-Enescu
in 18-04-2011
09:37
Location: Târgu-Neamț, Neamț, România

Aici puteți vota cu Cojocaru Luciana - Targu-Neamt în FINALA Stele Fără Nume - ciclul primar 2011

Cum votați? Simplu! Folosiți formularul votare concurent din partea de jos a paginii. Introduceți codul de securitate și apăsați butonul Votez acest concurent. Dacă ați greșit codul de securitate, un alt cod va fi generat și puteți încerca să votați din nou. Dacă formularul de votare nu mai apare pe pagină, votarea s-a încheiat. Votarea se încheie automat, pe data de 2 iunie 2011 ora 12:00

Dacă doriți să votați cu alt concurent, puteți găsi aici lista tuturor concurenților.

Înregistrare video concurent

Scris de Crina Cojocaru
in 02-06-2011
22:59
Felicitari tuturor copii ce au reusit sa ne incante in aceasta finala. Celor clasati pe locurile II si III: nu renuntati! Toti aveti un potential urias! Valorificati-l! Mai sunt zeci de concursuri ce va asteapta si chiar urmatoare editie a "Stelelor fara nume" va poate aduce un binemeritat loc I.
Inca o data, multumiri organizatorilor. Si sa dea Dumnezeu ca la cea de-a III-a editie a acestui concurs sa gasiti si sponsorii mult-asteptati.
Scris de Stelian Grigore
in 04-06-2011
13:06
Din pacate ieri s-a hotarat abandonarea acestui spectacol-concurs pentru viitorul apropiat. Casa de cultura este o institutie care functioneaza pe autofinantare platitoare de taxe la stat ca orice agent economic privat. Nu organizam decat activitati pentru publicul care plateste actul artistic pe care il oferim. Cand mai mult de jumatate din public a intrat in sala cu bilete gratuite oferite de noi, cand cheltuielile depasesc cu mult incasarile atat la prima editie cat si la a doua editie este clar ca acest proiect trebuie abandonat. Chestia cu sponsorizarile este o mare minciuna cu care a fost obisnuit romanul la spectacolele "moca" din pietele publice . Un asemenea spectacol in care un producator imaginar ar fi trebuit sa plateasca cluburile si concurentii , costumele, repetitiile, pregatirea, regia, lumina, apa, gazul din iarna, sonorizarea, prezentarea, publicitatea etc ar fi dus la o valoare de cel putin un milion de lei biletul. Publicul pietrean a cumparat doar 212 de bilete la pretul de cinci lei. Este clar ca este un proiect prost gandit din punct de vedere managerial si o greseala "comisa" de doua ori la rand daca este perpetuata si a treia oara pune la indoiala integritatea mentala a organizatorilor.
Scris de Irina
in 04-06-2011
14:55
avand in vedere calitatea finalei si a concursului in ansamblu, este mare pacat.
Scris de Irina
in 04-06-2011
14:58
ce s-a intamplat cu extragerea abonamentelor gratuite pentru iunie? vad ca nu s-a resetat lista pentru inscrierile pentru iulie.
Scris de ISIDORA
in 04-06-2011
18:39
VREAU SA MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR:PUBLICULUI, ORGANIZATORILOR, JURIULUI, PROFESORILOR MEI SI, NU IN ULTIMUL RAND, PARINTILOR.
PENTRU MINE A FOST O EXPERIENTA UNICA, M-AM SIMTIT "ACASA", SPRE DEOSEBIRE DE ALTE FESTIVALURI, SI INCONJURATA DE MULTA CALDURA, MAI ALES DIN PARTEA COLEGILOR MEI.
IMI CER IERTARE CA ACEST MESAJ DE MULTUMIRE L-AM SCRIS CU INTARZIERE, DAR ABIA ACUM AM AJUNS ACASA. DE VINERI DIMINEATA AM FOST PLECATA LA IASI UNDE AM REPETAT PENTRU MAMAIA COPIILOR.
II FELICIT PE CONCURENTII DIN TOATE FAZELE ACESTUI CONCURS SI LE DORESC MULT SUCCES IN CONTINUARE.
CU DRAG,
ISIDORA
Scris de Madalin Grigore-Enescu
in 05-06-2011
05:28
A fost intr-adevar o problema cu softul. Problema a fost rezolvata. Pana luni cel tarziu vor fi contactati castigatorii tombolei de luna trecuta pentru a ridica abonamentele. Ne cerem scuze pentru aceasta intarziere.
Scris de Cristina Stirban
in 22-05-2011
22:14
Ascultind-o pe Luciana, m-am simtit transbordata in sala Operei din Vienei, acolo unde doar cei mai buni instrumentisti ai lumii ajung sa concerteze, acolo unde tinuta de gala este obligatorie la fiecare spectacol, acolo unde valsul este la el acasa.
Bravo! Acord votul meu fara nici o rezerva acestui mic spiridus.
Scris de anda mihai
in 23-05-2011
18:56
mi se pare o fetita foarte draguta Luciana, talentata si muncitoare. dar totusi cred c-ar trebui sa fim mai moderati in laude. nicdecum nu poate fi vorba de sala Operei de Viena, unde se canta un alt stil de muzica. din nefericire ceea ce canta Luciana este un stil derivat din muzica simfonica, care nu se poate incadra clar in nici o categorie. ar fi mai nimerit cred ca profesorii ei sa-i explice si sa-i prezinte stilurile in parte si sa aleaga apoi drumul ei... in rest, succes tuturor concurentilor!
Scris de Crina Cojocaru
in 24-05-2011
06:16
Din fericire acelasi stil stil de muzica, derivat din muzica simfonica, il abordeaza, si inca cu succes, orchestre de prestigiu, cum ar fi cea condusa de Andre Rieu, sau, de la noi, grupul Amadeus. Este un gen pe care publicul in primul rand, dar si specialistii, stiu sa-l aprecieze la justa lui valoare.
Interpretul trebuie intai sa descifreze partitura piesei in varianta "grand piano" si abia dupa ce o stapaneste la perfectie (note, tempou etc) isi poate permite sa utilizeze si aranjamente. Daca nu ar proceda astfel, produsul final nu ar fi decat o imitatie ieftina a originalului.
Poate ca acel comentariu al doamnei Stirban a fost un pic prea entuziast, dar il consider o apreciere venita din inima si fara infloriturile pe care le gasim in alte incurajari postate aici.
Scris de Gabriel
in 04-05-2011
21:31
Bravo, Luciana!
Un repertoriu deosebit, o interpretare plina de suflet! Continua, perfectioneaza-te si nu uita niciodata, atunci cand esti pe scena sa zambesti publicului: el te ridica, el te coboara.
Scris de diana
in 15-05-2011
21:39
bravo luciana
ai fost superba recunosc si ceilalti concurenti au fost foarte minunati pe scena dar tu ai fost de nedescris tineo tot asa noi te iubim si te vim sustine ca sa castigi
;)
Scris de Cojocaru Anastasia
in 18-05-2011
23:57
Felicitari, Isidora, pentru Premiul 1 obtinut la Festivalul National "Ursuletul de aur" de la Baia Mare, in cadrul grupului vocal al Palatului Copiilor Iasi. Canta-ne si incanta-ne in continuare!Succes!