A INCEPUT VOTUL PENTRU FINALA

101 vizualizări
0 contra
Scris de sindcultura
in 17-04-2011
07:48
A inceput votul pentru finala STELE FARA NUME 2011. Va steptam sa va exprimati sprijinul prin votul dumneavoastra pentru concurentul favorit. Acest sistem face parte integranta din campania publicitara GRATUITA pe care Casa de Cultura Piatra Neamt o face acestor minunati copii si implicit celor care i-au ajutat si indrumat sa ajunga aici. Nu este de neglijat faptul ca doar doi dintre cei 16 concurenti sau grupuri existau pana la acest concurs in baza de date youtube. Acum sunt toti si pot fi vizualizati de oricine din orice colt al planetei. De asemenea doar patru dintre cei 16 existau inainte de concurs in baza de date google. Acum sunt toti si apar pe prima pagina a cautarilor prin intermediul sintagmei arhicunoscute de acum STELE FARA NUME. Putem spune fara falsa modestie ca de acum ei au un NUME in lumea artistica. De cum depinde numai de ei daca prin munca asidua vor ajunge peste ani adevarate valori ale artei romanesti. Dumnezeu sa le ajute si cei mai buni sa castige.
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.