Atentie la piese!

77 vizualizări
0 contra
Scris de Cristina
in 14-05-2011
10:21
Buna
Fratilor, v-am urmarit cu interes si am venit cam la toate spectacolele acestui concurs. M-a dezamagit extrem de mult piesa Clubului Artis, baletul cu betivul. Halal minte de oameni care au decis sa puna in scena o piesa care emite un astfel de mesaj - un copil care se balangane cu sticla in mina pina cade la podea. Alooo, domnul director, din cite imi amintesc, pe fetele care cintau muzica usoara le taxati dur cind cintau melodii neadecvate virstei. Cu Artisul ce faceti? Situatia e mult mai grava in acest caz. La fetitele care muncesc poate ani de zile pentru a-si forma vocea si care au ales o piesa grea v-ati adresat destul de dur, pe cind la cei de la Artis ati inchis ochii. E rusinos ca a intrat in finala cu asa numar. Poate il schimba pe ultima suta de metri sau poate juriul si publicul vor dezaproba alegerea dezagreabila facuta. In rest, numai de bine. Asteptam o gala apocaliptica!!!! Succes tuturor.
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.