Completare raspuns Irina

68 vizualizări
0 contra
Scris de sindcultura
in 05-04-2011
11:17

In toate fisele de inscriere pe proprie raspundere parintii sau cadrele didactice care au inscris copiii au completat o rubrica cu data nasterii si alta cu clasa in care invata precum si unitatea de invatamant sau clubul pe care il reprezinta.

In concurs s-au inscris peste 400 de copii. Nu suntem organe de politie sau evidenta a populatiei si in consecinta am mers pe incredere privind datele inscrise de acestia in fise sub semnatura si proprie raspundere. Daca cineva a incercat sa "fure" aici minciuna are picioare scurte si adevarul va iesi la iveala.

Plecand de la remarca dumneavoastra vom verifica incepand de astazi toti finalisti ca sa nu mai existe discutii. In cazul in care cineva a trisat va fii descalificat si-l vom inlocui la timp ( avem doua luni la dispozitie ) cu urmatorul pe lista la categoria respectiva. Cat despre exemplul punctual pe care l-ati dat respectivul grup nu s-a calificat in finala.

Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.