daca nu ai public, nu esti artist

72 vizualizări
0 contra
Scris de Irina
in 01-04-2011
11:44
Ieri seara, la inceputul spectacolului, domnul prezentator explica publicului din sala de ce acest concurs e diferit de toate celelalte. Dansul spunea ca un artist nu este artist in adevaratul sens al cuvantului daca, atunci cand presteaza, nu aduna public. Si pe buna dreptate. Cu cat esti mai bun, cu atat mai multi vin sa te asculte / vada. Conteaza si cum te vinzi, desigur. Daca esti bun, dar lumea nu aude de tine pentru ca nu te promovezi destul, degeaba esti bun. Totusi, cateva momente mai tarziu, domnul prezentator povesteste cum 2 chitaristi extraordinari (catalogarea ii apartine) nu au reusit sa adune in sala decat 100, respectiv 50 de oameni, desi unul dintre ei (nu am retinut numele, imi pare rau) ar fi cel mai mare chitarist pe care l-a dat Romania. Pai tin sa ii spun distinsului domn prezentator ca raspunsul dansului la aceasta mirare este chiar in vorbele sale de la inceput. Promovarea.

Eu am aflat despre spectacolele Casei de Cultura de pe site. Pentru ca am cautat situl, nu pentru ca am vazut adresa undeva. In ceea ce priveste promovarea spectacolelor Casei de Cultura, consider ca nu se face suficienta publicitate si cred ca, daca s-ar insista, ar aduna MULT mai mult public. E pacat, deoarece au spectacole foarte bune si multe si diverse!

Le urez succes TUTUROR participantilor la Stele fara nume, atat celor care merg in finala, cat si celorlalti. Cu totii au muncit foarte mult si merita aplauzele noastre.
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.