Editia viitoare Stele fara Nume

77 vizualizări
0 contra
Scris de Stelian Grigore
in 04-06-2011
13:06
Din pacate ieri s-a hotarat abandonarea acestui spectacol-concurs pentru viitorul apropiat. Casa de cultura este o institutie care functioneaza pe autofinantare platitoare de taxe la stat ca orice agent economic privat. Nu organizam decat activitati pentru publicul care plateste actul artistic pe care il oferim. Cand mai mult de jumatate din public a intrat in sala cu bilete gratuite oferite de noi, cand cheltuielile depasesc cu mult incasarile atat la prima editie cat si la a doua editie este clar ca acest proiect trebuie abandonat. Chestia cu sponsorizarile este o mare minciuna cu care a fost obisnuit romanul la spectacolele "moca" din pietele publice . Un asemenea spectacol in care un producator imaginar ar fi trebuit sa plateasca cluburile si concurentii , costumele, repetitiile, pregatirea, regia, lumina, apa, gazul din iarna, sonorizarea, prezentarea, publicitatea etc ar fi dus la o valoare de cel putin un milion de lei biletul. Publicul pietrean a cumparat doar 212 de bilete la pretul de cinci lei. Este clar ca este un proiect prost gandit din punct de vedere managerial si o greseala "comisa" de doua ori la rand daca este perpetuata si a treia oara pune la indoiala integritatea mentala a organizatorilor.
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.