Fan Club Fuego

463 vizualizări
0 contra
Scris de Fanii Fuego din Piatra Neamt
in 12-03-2011
03:28
La Piatra Neamt, fanii lui Fuego au aflat, cu stupoare, despre modul in care se incearca inducerea lor in eroare, prin lansarea de link-uri catre forumul mai sus-mentionat. Acesta nu este un forum oficial, nu este creat cu acordul artistului, care nici macar nu a fost informat despre asa ceva (desi se urmareste tocmai inocularea ideii ca Fuego insusi ar fi aprobat realizarea sa!) si nu are absolut nici o legatura cu un Fan Club cu adevarat oficial al admiratorilor lui Fuego.
De fapt, cum plagiatul functioneaza peste tot in societatea romaneasca actuala, de ce ne-ar mai mira daca apare inclusiv atunci cand este vorba despre un artist si fanii sai?
La o simpla cautare pe internet, cunoscatorii vor sti sa faca diferenta, iar cei cu adevarat inteligenti, se vor orienta in cea mai buna directie.
Bine zicea Eminescu:
"E usor a scrie versuri,
Cand nimic nu ai a spune..."
Prin extensie... e usor a face forumuri, cand nici limba romana nu o cunosti bine...
Doamne, mare ti-e gradina!
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.