finala Stele fara nume

70 vizualizări
0 contra
Scris de Iana
in 02-06-2011
21:39
in primul rand FELICITARI atat castigatorilor, cat si tuturor concurentilor! a fost un spectacol deosebit!

in al doilea rand, am o nedumerire / observatie de facut. am vazut ca trofeul primit de Sara avea 2 aripi mari. asa s-a vazut din spate, unde eram. apoi au primit trofee conducatorii celor 3 cluburi, iar dna Bostan (Artis) a primit un trofeu cu 2 aripi, similar celui primit de Sara si diferit de celelalte 2 trofee de excelenta. in schimb Isidora a primit un trofeu de excelenta. cred ca s-a facut o greseala care trebuie reparata si fiecare sa isi primeasca trofeul binemeritat.

felicitari pentru organizarea acestui concurs si felicitari pentru minunata idee de a pune sala la dispozitia acestor cluburi pentru cate un spectacol. asa avem unde sa ii mai scoatem pe copiii nostri.
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.