MAIA MONGERSTERN

61 vizualizări
0 contra
Scris de Stelian Grigore
in 19-04-2011
14:28
Chiar in urma cu o ora am definitivat detaliile tehnice ale prezentei la Piatra Neamt a Maiei, o valoare incontestabila a scenei si ecranului romanesc si mondial. Pe site vor aparea toate detaliile pe care le solicitati. Anticipat va raspund ca piesa se cheama Tamgou final si biletul costa 50 de lei. Profit de ocazie sa va transmit ca oferta lunii mai este mult mai bogata. Pe masura ce definitivam contractele vor apare pe site si in afisajul stradal si alte spectacole si activitati deosebite cuprinse in cea de-a doua editie a proiectului LUNA MAI - LUNA CASEI DE CULTURA . Va multumim pentru interesul manifestat pentru activitatile noastre si va uram inca o data SARBATORI FERICITE !
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.