Multumesc pentru clarificari

100 vizualizări
0 contra
Scris de Critina
in 04-04-2011
09:58
Va multumesc pentru raspuns.
Permiteti-mi a va sugera, pentru a evita atfel de intrebari, neplacute uneori, sa completati Regulamentul de concurs si cu aceste oportunitati, precum si cu lamuriri privind modalitatea de calcul (chiar utilizand un exemplu, asa cum ati procedat intr-un raspuns dat anterior) a notelor.
De asemenea, intrucat tot se fac inregistrari in toate fazele concursului, postati aceste filmulete pe site-ul dumneavoastra. Castigati vor fi nu doar concurentii (pentru care votul on-line se va face in cunostinta de cauza), ci si dumneavoastra, crescandu-va popularitatea si numarul de accesari. Astfel, lumea va afla si de celelalte evenimente culturale organizate sau gazduite de dumneavoastra.
O zi buna in continuare.
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.