Obiectivitate jurizare

69 vizualizări
0 contra
Scris de Stelian Grigore
in 03-04-2011
11:42
Ca sa va conving de obiectivitatea acestiu sistem bazat pe teoria ca SUMA a cat mai multe pareri subiective are un rezultat OBIECTIV va dau exemplu cum a functionat la prima editie acest mecanism mai ales la varf acolo unde este elita . Din 32 de pozitii semifinale trebuiau sa ramana 16 . Din primii 10 in ordinea mediilor juriului s-au calificat in finala 9 concurenti . Din lista primilor 10 in ordinea mediilor publicului s-au calificat in finala tot 9 concurenti. Deci un procent de similitudine si obiectivitate incredibil de ridicat 90 % . De ce nu a fost 100 % cum ne-am fi dorit ? Pentru ca aprox. 100 de votanti ai concurentei GRECU MIRUNA au refuzat sa completeze rubrica de dans ( unde ar fi avut cea mai obiectiva parere ) voturile lor fiind pe drept cuvant anulate conform regulamentului. Astfel in incapatanarea lor au bulversat voit si sistemul de obiectivitate al mecanismului, si-au refuzat singuri exprimarea unei pareri si au mers dupa principiul Eu am venit sa votez numai muzica ce ma intereseaza dansul ? Din fericire anul acesta numarul celor care au refuzat sa completeze ambele rubrici a fost sub 10 % din nr. de voturi exprimate semn ca lunea intelege sa ne ajute pentru o cat mai obiectiva jurizare finala.
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.