Oferta

62 vizualizări
0 contra
Scris de Cristina
in 04-04-2011
21:21
Intrucat va inteleg perfect problemele, ma gandesc ca orice ajutor, cat de mic, poate v-ar fi de folos. Suntem, cred eu, destul de multi parinti dispusi sa facem si munca de voluntariat (cel putin eu ma numar printre ei), numai sa ne cereti sprijinul acolo si atunci cand veti considera necesar si de bun augur. Multi suntem tot mai convinsi ca fara niste repere culturale solide, de foarte buna calitate, copii nostri vor ajunge sa accepte si sa inteleaga doar false valori, avand o conceptie deformata despre tot ceea ce inseamna arta, fenomen cultural sau literatura de calitate.
Daca vreuna dintre remarcile mele vi s-a parut tendentioasa, imi pare rau. Intentia mea nu a fost aceea de a jigni pe cineva.
Inchei cu o rugaminte: in cursul acestei saptamani, va rugam sa postati mediile si componenta lor pentru toti cei 32 de semifinalisti.
Va multumesc anticipat.
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.