Raspuns

74 vizualizări
0 contra
Scris de Sindcultura
in 03-04-2011
14:13

In primul rand afirmatia dumneavoastra este falsa pentru ca toti concurentii au fost inscrisi pe site, la votare, in aceiasi zi, 20-02-2011 ora 22:54. Acest lucru poate fi verificat chiar pe site, fiecare concurent avand trecuta data inscrierii pe pagina personala.

In al doilea rand, in momentul in care ati comentat pe acest site, tocmai v-ati declarat de acord cu Termenii de folosinţă a cestui site. Puteţi consulta din nou acesti termeni aici:

http://www.piatraneamt.sindcultura.ro/termeni-de-folosinta

In stanga butonului "Adauga comentariu" exista fraza:

Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.

De semenea un link către Termeni de folosinţă este afişat de fiecare dată cand folosiţi o funcţionalitate a site-ului nostru, inclusiv formularul de votare.

Folosirea acestor funcţionalităţi implică acceptarea condiţiilor prevăzute in Termenii de folosinţă. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni aveti libertatea, potrivit legii, de a nu mai vizita site-ul nostru si de a nu folosi serviciile noastre.

Va "multumim" ca rasplatiti efortul nostru organizatoric si participrea intr-un concurs GRATUIT cu astfel de amenintari.

Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.