Raspuns

69 vizualizări
0 contra
Scris de sindcultura
in 24-04-2011
18:32
Dupa cum trebuie sa stiti STELE FARA NUME nu este un concurs. Unii, la fel ca si dumneavostra vad doar aceasta latura. El este un SPECTACOL-CONCURS pentru descoperirea tinerelor talente din domeniul muzicii si dansului din judetul Neamt.Am citat din regulament. Deci pentru initiatorii lui primordiala si prioritara este partea de SPECTACOL. Partea de CONCURS este secundara si are ca scop principal recompensarea cu diplome, medalii si ceva...bani efortul urias facut de copii, parinti si profesori pentru a se prezenta cat mai bine si mai frumos in fata MARIEI SALE PUBLICUL SPECTATOR. In consecinta ordinea a fost stabilita de organizatori dupa o lunga si grea chibzuinta dupa trei criterii : 1.Alternanta pe scena a muzicii si dansului in ordinea aparitiei si evolutiei sale istorice a genurilor pe Pamant. 2.Concurentii de acelasi gen trebuie sa evolueze grupat pentru ca notele juriului sa fie cat mai obiective. 3.Sa poata fi construita o "poveste" de prezentare care sa dea culoare artistica si scenografica acestui eveniment cultural care speram sa satisfaca toate gusturile publicului ce va fii prezent in sala pe 2 iunie. Cat despre eventualele aranjamente de culise pe care la sugerati suntem deja obisnuiti cu Teoria Conspiratiei foarte la moda azi pe tot globul. E dreptul dumneavoastra sa aveti o opinie contara noua.
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.