Raspuns

62 vizualizări
0 contra
Scris de Sindcultura
in 12-03-2011
15:51

Casa de Cultura a Sindicatelor Piatra-Neamt nu are nici o afiliere cu forumul mai sus mentionat. Link-ul a fost postat de catre un vizitator necunoscut al site-ului nostru.

Fiind un link care are legatura cu muzicianul, am considerat ca acest comentariu nu se incadreaza la categoria spam.

Sindcultura respecta libertatea de opinie a vizitatorilor sai. Incercam, pe cat posibil, sa nu cenzuram mesajele decat atunci cand exista un motiv intemeiat. De asemenea, fata de alte site-uri, noi nu cenzuram link-urile din mesaje, atunci cand acestea au legatura cu subiectul articolului. Aveti toata libertatea sa postati un forum oficial Fuego daca acesta exista.

Din pacate administratorii acestui site nu pot verifica cele afirmate de dumneavoastra. Din punctul nostru de vedere mesajul doar invita vizitatorii pe un forum Fuego, fara a pretinde ca acesta este un forum oficial.

Cu stima,
Sindcultura

Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.