Raspuns

58 vizualizări
0 contra
Scris de Sindcultura
in 01-04-2011
14:00

Raspund la remarca dumneavoastra referitoare la publicitate, mai ales din cauza ca am auzit des exprimata aceasta parere.

Am sa va dau cateva exemple care speram sa va schimbe putin parerea si poate sa va motiveze sa va alaturati noua in aceasta adevarata "Cruciada a Culturii" pe care am pornit-o si pe care din pacate unii inca nu o remarca:

- acest site, care, astazi, este pe locul 13 la sectiunea cultura ca numar de vizitatori la NIVEL NATIONAL in clasamentul WTA. Este un lucru cu care ne mandrim, mai ales ca este vorba "doar" de site-ul unei institutii minuscule de provincie, site lansat abia anul trecut. Devansam institutii mari nationale si am ocupat in alte zile locuri si mai bune in acest clasament ( Vezi: http://www.wta.ro/cat1 ).

- avem referiri la evenimentele ce au loc la Casa de Cultura, aproape saptamanal in ziarele si televiziunile locale

- incercam pe cat posibil sa acoperim si zona de publicitate tiparita dar aceasta ... costa, uneori mult peste bugetul nostru. Avem insa banere de dimensiuni mari afisate tot timpul pe cladirea casei de cultura atunci cand are loc un eveniment important si afise in diverse locatii din oras

- pregatim pentru lansare, in curand, o retea de socializare culturala la nivel national tocmai pentru a depasi aceasta bariera a celor care nu urmaresc presa locala, practic un fel de "facebook" cultural, un proiect in care ne punem mari sperante

Realitatea este alta cred: sunt multe persoane care spun ca nu au auzit de un anumit eveniment dar nu urmaresc regulat presa sau televiziunile locale. In mediul online sunt doar cateva site-uri in judetul Neamt cu informatii culturale care sa aiba un numar de vizitatori notabil. Toate aceste site-uri scriu des despre activitatea noastra dar multi pietreni nu urmaresc aceste site-uri ( doua exemple aleatorii http://www.piatra-neamt-cultural.ro/ sau http://www.descopera-judetul-neamt.ro/ ).

Toate aceste lucruri le-am realizat cu posibilitatile financiare umile a unei institutii culturale locale. In alte zone geografice, unde majoritatea site-urilor culturale au 10 vizitatori pe zi deja se vorbeste despre noi ca de un adevarat fenomen. De asemenea nu putem targeta public la nivel national. Am avut o discutie cu o persoana care spunea la fel ca nu a auzit de noi. In urma dialogului am constatat ca persoana urmarea doar televiziuni nationale (Antena, ProTV) si nu citea decat foarte rar presa locala. Cu toate astea sustinea ... ca nu ne facem publicitate....

Scriu acestea nu pentru ca ne deranjeaza critica, dar vreau sa reliefez ca noi chiar depunem eforturi care sunt foarte rar remarcate.

Daca doriti cu adevarat sa ne ajutati ... si aveti un blog postati un link catre noi, sau daca aveti multi prieteni in lista dumneavoastra de Yahoo Messenger trimiteti-le un link catre noi!

Ne bucuram ca ne-ati gasit pe internet Si va mai asteptam pe site-ul nostru unde veti avea suprize foarte placute speram noi ... in curand.

Cu stima,

Grigore Enescu Madalin

webmaster sindcultura

Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.