Raspuns Irina

82 vizualizări
0 contra
Scris de sindcultura
in 05-04-2011
12:12
Va multumim pentru intrebare. Scopul acestui concurs nu este de a stabili o ierarhie matematica la timpul xx. Acest lucru se face la toate festivalurile de profil specific din tara. Ne intereseaza si evolutia in timp prin munca a copiilor, ne intereseaza rezistenta lor la etape succesive ( vezi abandonurile pe drum ). Dar cel mai mult ne intereseaza sa-i promovam pe acesti copii, de multi nu a auzit pana acum nimeni, altii sunt deja mici vedete. Daca dati o cautare pe google cu numele lor veti vedea ca apar toti pe prima pagina datorita publicitatii 0n-line STELE FARA NUME. In acelasi timp ne pregatim cu seriozitate ca spectacolul final sa fie cu adevarat o sarbatoare si un eveniment unic. Daca finala ar fi maine am vedea la bis exact ce am vazut luna trecuta. Sper ca v-am convins, iar ziua de joi 2 iunie este legata de asemenea de ziua copilului.
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.