raspuns organizatori

94 vizualizări
0 contra
Scris de sindcultura
in 02-04-2011
14:02
Votul on-line pentru calificarea in finala se incheie duminica 3 aprilie ora 24. Luni se vor afisa pe site cei 16 finalisti . Nu se intra in finala decat cu media generala minim 9.00. DANSUL are rezervate 8 locuri in finala ,la fel MUZICA 8 locuri. Fiecare sectiune artistica a muzicii si dansului are rezervata cate 2 locuri astfel: Muzica populara = 2, Muzica usoara = 2, Muzica instrumentala = 2, Muzica diversa (Folk, etno, canto, beatbox, hip-hop,etc.) = 2. Daca la una din aceste sectiuni participantii nu au media peste 9 atunci locul este ocupat prin redistribuire unui concurent de pe locul 3 al altei sectiuni care are media peste 9 . Daca nici asa nu se acopera cele 8 locuri atunci vom avea in finala mai putin de 16 concurenti. Organizatorii garanteaza astfel nivelul artistic ridicat al spectacolului final. Ca sa concluzionam, daca esti concurent in a patra sectiune mai slab reprezentata la aceasta editie nu inseamna ca esti calificat automat in finala pentru ca, daca nu ai obtinut minim 9 inseamna ca ... mai ai de munca si te asteptam cu drag la viitoarea editie.De asemenea daca esti pe locul 3 la muzica usoara unde concurenta este acerba si ai media 9,52 te poti totusi califica in finala prin redistribuire. Acelasi lucru este valabil la DANS unde sectiunile sunt urmatoarele: Dansuri populare = 2, Dans sportiv = 2, Dans clasic = 2, Dans modern = 2. Uram succes in finala celor calificati.
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.