raspuns parinte

60 vizualizări
0 contra
Scris de sindcultura
in 02-04-2011
16:36
Dupa cum bine cunoasteti acest SPECTACOL-CONCURS are ca scop depistarea talentelor judetului Neamt in TOATE domeniile MUZICII si DANSULUI. Pentru fiecare sectiune in parte copiii au la dispozitie zeci de Concursuri locale si nationale specifice preocuparilor lor punctuale. Noi incercam sa-i aducem impreuna pe cei mai buni dintre cei mai buni in cea mai mare sala de spectacole din judetul Neamt. Stim ca avem cu totul alte criterii de selectie decat cele cu care v-ati obisnuit dar nu avem in intentie si nici nu putem sa transformam STELE FARA NUME in mamaia copiilor. DE CE nu criticati la fel si pe site-ul ProTV concursul Romanii au talent din motive similare ?
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.