Raspuns pentru Cristina

88 vizualizări
0 contra
Scris de Sindcultura
in 04-04-2011
08:50

Va multumim pentru felicitari! O sa raspund intrebarii dumneavoastra...

Termenul de WILDCARD in cazul competitiilor se refera la un loc acordat de organizatori unui concurent, care are dreptul, din diverse motive, sa sara peste anumite etape de selectie - nu este numele unui concurent. Cifra este 2010, nu 2000 si se refera la data cand concurentul a primit WILDCARD-ul.

De ce primit concurentul COKELAER MATTIAS acest WILDCARD?

Simplu: MATTIAS a fost primul concurent inscris in cest concurs si a participat la prima editie Stele Fara Nume 2010 cand s-a calificat in semifinale cu media 9.37. Din pacate datorita varstei mici, in prima editie din 2010 restul concurentilor erau numai de la gimnaziu si liceu, MATTIAS a fost exclus din concursul 2010 si a primit acest WILDCARD pentru calificarea automata in editia ciclului primar de anul acesta. Practic acest concurent nu a sarit peste nici o etapa, din contra, la vremea respectiva a concurat cu liceeni si a castigat locul binemeritat in semifinale.

A fost o decizie unanima a juriului la vremea respectiva, sincronizata si cu decizia de a organiza un concurs separat pentru ciclul primar in anul urmator.

Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.