Raspuns pentru Cristina

67 vizualizări
0 contra
Scris de Maria
in 14-05-2011
13:31
Sugerati ca fetele de la balet nu au muncit suficient pentru aceasta piesa? De ce nu puneti o majoreta sa faca balet, sa vedem cum se descurca! Criticati coregrafia fara sa stiti despre ce este vorba. Piesa Fairy Queen este foarte interesanta, nu este vina fetelor ca personajul-poet din piesa este... betiv. Este vorba de viziunea artistica a unui compozitor consacrat, mi se pare absurd sa fie criticata de un parinte...(cvasi)anonim!
In ceea ce priveste mesajul acestei opere si de "ingrijorarea" dvs. referitoare la incapacitatea copiilor de a-l recepta, presupun ca va referiti la copii spectatori (si este obligatia parintilor sau a profesorilor insotitori de a le explica), intrucat protagonistilor spectacolului li s-a explicat in amanunt tot "firul epic" al acestuia.
Mai mult decat atat, va asigur ca respect munca si performanta tuturor copiilor de la acest concurs si este evident ca, in momentul in care ati facut referire la nedreptatea facuta celor de la canto, ati omis pana si faptul ca, oricum, concureaza in sectiuni diferite, dar la fel de complexe... Sau, de fapt, nu aceasta este adevarata dvs. ingrijorare ci alta?! Nu este greu de citit printre randuri!
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.