Raspuns pt. Anda Mihai

91 vizualizări
0 contra
Scris de Crina Cojocaru
in 24-05-2011
06:16
Din fericire acelasi stil stil de muzica, derivat din muzica simfonica, il abordeaza, si inca cu succes, orchestre de prestigiu, cum ar fi cea condusa de Andre Rieu, sau, de la noi, grupul Amadeus. Este un gen pe care publicul in primul rand, dar si specialistii, stiu sa-l aprecieze la justa lui valoare.
Interpretul trebuie intai sa descifreze partitura piesei in varianta "grand piano" si abia dupa ce o stapaneste la perfectie (note, tempou etc) isi poate permite sa utilizeze si aranjamente. Daca nu ar proceda astfel, produsul final nu ar fi decat o imitatie ieftina a originalului.
Poate ca acel comentariu al doamnei Stirban a fost un pic prea entuziast, dar il consider o apreciere venita din inima si fara infloriturile pe care le gasim in alte incurajari postate aici.
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.