Raspuns ptr Irina

70 vizualizări
0 contra
Scris de sindcultura
in 06-04-2011
16:07
Va raspundem global anticipand si alte intrebari punctuale de acest gen. Din sferturi in semifinale nu se califica decat concurentii cu media generala peste 8,50. Din semifinale in finala doar cei cu media peste 9,00. In finala se acorda medalii de aur doar celor cu media peste 9,50. Deci poti concura pe un culoar aparent favorabil dar daca prestatia nu se ridica la un standard cerut se poate sa nu acordam acel loc ci unul inferior la fel cum se poate sa avem la egalitate doi concurenti care sa primeasca amandoi medalia de aur cum s-a intamplat anul trecut la muzica usoara gimnaziu. In paralel cu concursurile pe categorii se desfasoara un concurs global pentru Marele premiu. Acesta poate fi luat de un concurent indidual care ne convinge de faptul ca prezenta sa pe o scena nu este meteorica si el vine material in sprijinul unei viitoare cariere artistice de succes. La fel de bine marele premiu poate fi acordat unui grup sau unui club sau unei formatii care de asemenea ne-a convins ca valoarea deosebita aratata pe scena in ziua finalei nu este un simplu foc de paie. Toti cei 16 "concurenti" au "bastonul de maresal" al Marelui Premiu in buzunar. Depinde doar de punerea in scena a ecuatiei moto a Concursului STELE FARA NUME care este foarte simpla si a fost tiparita de noi pe mii de pliante de sala pana acum TALENT + MUNCA = SUCCES
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.