situl Casei de Cultura

62 vizualizări
0 contra
Scris de Irina
in 01-04-2011
16:20
Va multumesc pentru raspuns. Imi place foarte m ult ca situl Casei de Cultura este adus la zi permanent, ceea ce nu se poate spune despre multe situri ale institutiilro de cultura din tara, asa cum spuneati si dumneavoastra. Nu numai ca am salvat adresa in bookmarks, dar pagina este mai tot timpul deschisa pentru a afla noutatile cat mai repede :)

Cat despre publicitate, imi fac mea culpa. Aveti perfecta dreptate: nu citesc ziarele locale, de aceea ce aflam aflam de la altii sau intamplator de pe afisele de prin oras (care nu mi se pare a fi in prea multe locatii, dar iarasi, poate nu stiu eu unde sa ma uit).

O intrebare: de ce nu a ramas trupa teatrului Bulandra pentru inca o reprezentatie a piesei Cafeneaua? A fost un spectacol extraordinar si l-as mai fi vazut o data.

Irina
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.