TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ

66 vizualizări
0 contra
Scris de Stelian Grigore
in 19-04-2011
15:05
Raspundem unei intrebari foarte des pusa inclusiv astazi la Agentia de bilete a Casei de Cultura, referitor la biletele cu reducere 50 la suta pe care le oferim pensionarilor si elevilor. Aceasta facilitate a fost si va fi oferita in continuare de Casa de Cultura in cadrul campaniei noastre de facilitare si acces la cultura pentru cei cu venituri mai modeste. Din pacate nu o putem oferi la absolut toate spectacolele iar numarul acestor locuri variaza in functie de intelegerea pe care o gasim la firmele de impresariat artistic cu care colaboram. Punctual avem la spectacolul doamnei Tamara doar 100 de locuri de acest gen. Profitam de ocazie sa o felicitam pe marea doamna a scenei si ecranului romanesc pentru Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera artistica oferit aseara in cadrul GALEI UNITER. Sunt convins ca nemtenii ii vor umple bratele cu flori la intalnirea cu MAREA DOAMNA din data de 24 mai 2011.
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.