Trofee

102 vizualizări
0 contra
Scris de Stelian Grigore
in 04-06-2011
12:17
Nu s-a facut nici o greseala. Am avut trofee personalizate inclusiv pentru folclor in cazul in care Marele Premiu ar fi mers la una din probele respective. Daca castigau majoretele atunci statueta cu majorete ar fi fost trofeul. Castigand muzica usoara trofeul cu simbol cheia sol a devenit trofeul marelui premiu. Il putea primi si Alexia si Adriana . Deci am fost pregatiti pentru orice varianta din cei 16 finalisti. Trofeul cu aripi a fost cel mai potrivit pentru clubul Artis datorita complexitatii si profesionalismului activitatilor de la acest club. Mai raspund la o intrebare referitor la decizia finala pusa la telefon : Majoretele au castigat la nota publicului Marele Premiu dar nu au putut debalansa notele si nominalizarile juriului-una singura. In final balotajul s-a facut intre perechea Lesovschi-Cosniceanu si Isidora care a castigat cu 4 la 2.
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.