VIITOARELE SPECTACOLE

65 vizualizări
0 contra
Scris de sindcultura
in 13-04-2011
12:56
Raspundem azi intrebarii mai multor spectatori constanti ai activitatilor noastre= De ce in a doua jumatate a lunii aprilie nu avem spectacole ? Raspuns= Exista doua motive. Primul este legat de refuzul artistilor contactati de noi de a-si programa spectacole in saptamana mare si dupa Pasti si subscriem si noi cu aceasta ocazie la ideea de a respecta cum se cuvine aceste sfinte sarbatori. Al doilea motiv este legat de faptul ca ne concentram atat resursele financiare cat si cele organizatorice pentru al doilea an consecutiv in care vom oferii publicului nemtean proiectul LUNA MAI - LUNA CASEI DE CULTURA. In maxim o saptamana vom oferi pe site si prin intermediul mass-media Programul complet al acestor manifestari. Sub sloganul Nemteni vi se pregateste ceva ! Chiar ne dorim si vom reusi sa depasim recordul absolut al spectatorilor casei din luna mai anul trecut care a fost de 2379 de persoane. Vom reusi sa depasim pragul de tei mii ? Numai cu ajutorul si interesul dumneavoastra o vom putea face. Va multumim !
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.