Descult in parc - cu Stefan Banica Junior

2145 vizualizări
0 contra
Scris de Madalin Grigore-Enescu
in 25-05-2011
20:23
Locaţie: Casa de Cultură a Sindicatelor, Piatra Neamţ, Neamţ, România
Data şi ora:20-06-2011 20:00
Se încheie la:20-06-2011 21:00
Preţ60 RON

"Desculţ în parc" este o comedie excepţională, scrisă de Neil Simon, în care publicul neamțean îl va întâlni pe Ştefan Bănică Jr. atât în calitate de regizor, cât şi de interpret al rolului principal.

"Am mai cochetat cu regia în show-uri tv de divertisment, la concertele mele de Crăciun, dar niciodată până acum la teatru. Este o experiență nouă, foarte importantă pentru mine și cred că am ajuns la maturitatea artistică necesară pentru a încerca și acest lucru".

"Cu piesa "Desculț în parc" și cu jumatate din distribuția actuală, am deschis repertoriul Teatrului "George Ciprian" din Buzău, înființat de Paul Ioachim în 1996. Tocmai de aceea, cunoscând bine piesa și actorii din distribuție,  am avut curajul să încerc să regizez spectacolul actual într-o forma nouă, cu un alt decor, alte idei, care mă reprezintă. Dedic acest spectacol memoriei lui Dinu Manolache și Paul Ioachim, cel care a propus acest spectacol pentru prima oară în România", a declarat Stefan Banică Jr. pentru Mediafax.

Din distribuția spectacolului mai fac parte Oana Ioachim, George Mihăiță, Ileana Cernat și Bogdan Tudor.

Comedia "Desculț în parc" prezintă aventura unui cuplu proaspăt căsătorit, care se confruntă cu problemele vieții cotidiene la care se adaugă și prezența unor vecini foarte "drăguți și binevoitori". Dragostea celor doi soți se luptă să supraviețuiască într-un apartament foarte mic, situat la ultimul etaj, fără căldură, cu o gaură în luminator. Pe lângă excentricii vecini, o prezență care evident nu poate lipsi din viața unui cuplu proaspăt căsătorit este... mama soacră. Personalitățile distincte, creează o comedie superbă, în care, poate, mulți dintre spectatori vor regăsi scene din viața propriului cuplu.

Vă așteptăm să descoperiți cum va reuși cuplul de pe scenă să-și păstreze vie pasiunea, în aventura unui început de drum, împreună...

Afiș Desculț în parc cu Stefan Bănică Junior