Felicitari organizatorilor

202 vizualizări
0 contra
Scris de Anonim
in 03-12-2010
09:25

Am vazut 3 dintre cele 4 sferturi de finala din concursul Stele Fara Nume, ciclul primar si chiar mi-a placut ce am vazut. Felicitari organizatorilor, ati reusit sa strangeti lume la Casa de Cultura prin aceste evenimente si sa promovati copiii frumosi! Proaspat am in minte ceea ce am vazut in seara aceasta... si apreciez evolutiile Gabrielei Urjica din Oglinzi, a Adrianei Ciobanu si a formatiei de vals vienez de la Lia Art. Dar imi amintesc cu placere de niste fetite care au evoluat in al doilea sfert de finala, fetele de la Majorete, clubul Pinochio... Evolutie frumoasa si apreciata de public, cu ritm si sincronizare foarte buna! Un vot de la mine pentru ele.
Felicitari tuturor concurentilor si succes!

Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.