Femeia care si-a pierdut jartierele

536 vizualizări
0 contra
Scris de Smaranda Iamandi
in 15-09-2014
16:47
Locaţie: , Piatra Neamt, Neamt, Romania
Data şi ora:27-10-2014 19:30
Se încheie la:27-10-2014 21:15
Preţ80 LEI, 100 LEI

Luni 27 octombrie 2014, ora 19.30, se joaca, in premiera la Casa de Cultura a Sindicatelor  din Piatra Neamt, spectacolul “FEMEIA CARE SI-A PIERDUT JARTIERELE” in regia lui Silviu Purcarete, cu o distributie de exceptie, care cuprinde doi dintre cei mai importanti actori de comedie ai momentului, Horatiu Malaele si George Mihaita.
Publicul este invitat la un spectacol de mare rafinament, bazat pe textul maestrului vodevilului francez, Eugène Labiche. Uzand de toate tehnicile si mijloacele ce tin de registrul umorului, Purcarete a facut o montare bazata pe un inteligent joc al oglinzilor, in care actiunea se petrece pe ritmuri stranii, compuse de Vasile Sirli.
Bastonade, quiproquouri, cantecele si batai cu frisca, mimica, gaguri, nepotriviri de situatie, mobile care aluneca singure starnesc hohote de ras si tin spectatorul  permanent conectat la ritmul dinamic al piesei.
Biletele se gasesc la doua categorii de preturi: 80 de lei, respectiv 100 de lei. Acestea se pot achizitiona de la Casa de Cultura a Sindicatelor si online, de pe www.vandbilete.ro

Distributia:

  • Laverdure - George Mihăiţă
  • Gaspard - Horaţiu Mălăele
  • Fideline - Mihaela Teleoacă / Dorina Chiriac
  • fierăstrău şi percuţie - Lucian Maxim
     

Regia şi scenografia: Silviu Purcărete

Muzica: Vasile Şirli