Formatia Mugurasii - Piatra-Neamt

Scris de Madalin Grigore-Enescu
in 16-04-2011
22:04

Aici puteți vota cu Formatia Mugurasii - Piatra-Neamt în FINALA Stele Fără Nume - ciclul primar 2011

Cum votați? Simplu! Folosiți formularul votare concurent din partea de jos a paginii. Introduceți codul de securitate și apăsați butonul Votez acest concurent. Dacă ați greșit codul de securitate, un alt cod va fi generat și puteți încerca să votați din nou. Dacă formularul de votare nu mai apare pe pagină, votarea s-a încheiat. Votarea se încheie automat, pe data de 2 iunie 2011 ora 12:00

Dacă doriți să votați cu alt concurent, puteți găsi aici lista tuturor concurenților.

Înregistrare video concurent

Scris de Ailinei Lilioara
in 13-05-2011
07:59
Votez mugurasii
Scris de Cristina
in 14-05-2011
10:21
Buna
Fratilor, v-am urmarit cu interes si am venit cam la toate spectacolele acestui concurs. M-a dezamagit extrem de mult piesa Clubului Artis, baletul cu betivul. Halal minte de oameni care au decis sa puna in scena o piesa care emite un astfel de mesaj - un copil care se balangane cu sticla in mina pina cade la podea. Alooo, domnul director, din cite imi amintesc, pe fetele care cintau muzica usoara le taxati dur cind cintau melodii neadecvate virstei. Cu Artisul ce faceti? Situatia e mult mai grava in acest caz. La fetitele care muncesc poate ani de zile pentru a-si forma vocea si care au ales o piesa grea v-ati adresat destul de dur, pe cind la cei de la Artis ati inchis ochii. E rusinos ca a intrat in finala cu asa numar. Poate il schimba pe ultima suta de metri sau poate juriul si publicul vor dezaproba alegerea dezagreabila facuta. In rest, numai de bine. Asteptam o gala apocaliptica!!!! Succes tuturor.
Scris de Melisa
in 14-05-2011
11:01
Da, sustin parerea Cristinei, si eu am vazut coregrafia cu sticla a celor de la Artis si nu cred ca este potrivita varstei. Stiu ca la un sfert de finala niste copii de la dans sportiv au avut un dans ceva mai lent si prezentatorul a comentat ca nu este adecvat varstei, prea matur... dar coregrafia cu sticla este potrivita?
Scris de Maria
in 14-05-2011
13:31
Sugerati ca fetele de la balet nu au muncit suficient pentru aceasta piesa? De ce nu puneti o majoreta sa faca balet, sa vedem cum se descurca! Criticati coregrafia fara sa stiti despre ce este vorba. Piesa Fairy Queen este foarte interesanta, nu este vina fetelor ca personajul-poet din piesa este... betiv. Este vorba de viziunea artistica a unui compozitor consacrat, mi se pare absurd sa fie criticata de un parinte...(cvasi)anonim!
In ceea ce priveste mesajul acestei opere si de "ingrijorarea" dvs. referitoare la incapacitatea copiilor de a-l recepta, presupun ca va referiti la copii spectatori (si este obligatia parintilor sau a profesorilor insotitori de a le explica), intrucat protagonistilor spectacolului li s-a explicat in amanunt tot "firul epic" al acestuia.
Mai mult decat atat, va asigur ca respect munca si performanta tuturor copiilor de la acest concurs si este evident ca, in momentul in care ati facut referire la nedreptatea facuta celor de la canto, ati omis pana si faptul ca, oricum, concureaza in sectiuni diferite, dar la fel de complexe... Sau, de fapt, nu aceasta este adevarata dvs. ingrijorare ci alta?! Nu este greu de citit printre randuri!
Scris de oana romila
in 31-05-2011
11:47
sunteti fantastici......bravo
Scris de Iulia Tanaselea
in 04-05-2011
14:15
sper sa castige copilasii nostri . Sunt niste copii care muncesc foarte mult la repetitii si care nu prea le sunt recunoscute meritele.*APPLAUSE*
Scris de toma stefan cristian
in 12-05-2011
18:02
asa este . muncim asa mult . speram sa castigam*APPLAUSE*