Ioan Gyuri Pascu - Take, Ianke si Cadar

1126 vizualizări
0 contra
Scris de Madalin Grigore-Enescu
in 17-04-2011
22:28
Locaţie: Casa de Cultură a Sindicatelor, Piatra Neamţ, Neamţ, România
Data şi ora:13-05-2011 19:00
Se încheie la:13-05-2011 21:00
Preţ50 RON

Mult curaj a avut Ioan Gyuri Pascu când a hotărât să dea viață unui Cadâr emblematic pentru dramaturgia românească.

Memoria publicului păstrează încă vii creațiile memorabile ale lui Gheorghe Dinică, Marcel Anghelescu sau Stefan Mihăilescu Brăila. A reușit pe deplin să construiască un personaj cu totul nou, inedit și strălucitor, plin de un parfum aparte, pe care publicul îl ia cu el acasă la lăsarea cortinei. Succesul este total și datorită unor prestații de exceptie ale lui Doru Ana - Take și Nicole Urs - Ianke, lângă care, scriu pe aer personaje veridice, mereu actuale și Mircea Rusu, Maria Junghietu, Ioana Calota, Andrei Rosu și Ioana Ancea. Spectatorii care rămân acasă cu convingerea că au mai vazut piesa se înșeală amarnic.

Valoarea marilor texte ale dramaturgiei stă tocmai în redescoperirea lor permanentă de către o nouă generație de artiști și regizori. Deși au trecut doi ani de la premiera acestei montări ea continuă să facă săli pline în toate marile orase ale României, semn că trinitatea simbol - Take, Ianke și Cadir, mai poate schimba în bine o lume nebună în care intoleranța religioasă și xenofobia ne coplesesc din ce în ce mai mult pe ecranele pline de știri...

La acest spectacol, elevii, studenţii şi pensionarii au reducere de 50%, din partea Casei de Cultură

Scris de Stelian Grigore
in 19-04-2011
15:21
Avem o veste buna si pentru cei care au solicitat bilete cu reducere la spectacolul Take Ianke si Cadir. Oferim tot 100 de locuri care vor putea fi achizitionate incepand din 27 aprilie.