Leon Magdan - Profesorul de joaca

448 vizualizări
0 contra
Scris de Smaranda Iamandi
in 12-05-2014
17:38
Locaţie: , Piatra Neamt, Neamt, Romania
Data şi ora:11-06-2014 18:00
Se încheie la:11-06-2014 19:30
Preţ15 LEI

Vino la spectacolul PROFESORUL DE JOACĂ cu LEON MAGDAN!

DE CE?

1.Pentru că prin scenetele în care chiar copiii sunt actori, Profesorul de Joacă îi va învăţa ce însemnă SINCERITATEA, BUNĂTATEA, RĂBDAREA, DRAGOSTEA.

2. Pentru că prin experimente trăznite copiii vor înţelege noţiuni ca forţa gravitaţională, forţa centrifugă şi că BĂUTURILE CARBOGAZOASE PUN SĂNĂTATEA ÎN PERICOL.

3. Pentru că prin trucuri de iluzionism copiii vor învăţa cum SĂ NU FIE PĂCĂLIŢI, pentru că Profesorul de Joacă le va arăta acestora secretul din spatele fiecărui truc. Pentru că aşa cum ne spune Profesorul de Joacă ” MAGIA NU EXISTĂ” iar abracadabra este un cuvânt ca oricare altul fără nici un secret în spatele lui.

4. Pentru că prin jocuri şi PĂRINŢII VOR ÎNVĂŢA cum să se joace cu copiii lor acasă.

5. Pentru că toţi, mari şi mici, vom învăţa că toate poveştile vechi sunt bune, frumoase şi importante în viaţa noastră. Pentru că Profesorul de Joacă NU RECOMANDĂ POVEŞTILE MODERNE cu Harry Potter şi vrăjitoare unde totul este întunecat, cenuşiu şi trist. “ACELEA NU SUNT POVEŞTI” zice el. Profesorul de Joacă recomandă poveştile frumoase, vechi, tradiţionale din care avem de învăţat numai lucruri bune.

Vreau bilet!