Maia Morgenstern - Mic si-al dracu

1597 vizualizări
0 contra
Scris de Madalin Grigore-Enescu
in 20-04-2011
01:46
Locaţie: Casa de Cultură a Sindicatelor, Piatra Neamţ, Neamţ, România
Data şi ora:30-05-2011 19:00
Se încheie la:30-05-2011 19:00
Preţ50 RON

Ne-am împlinit în sfârșit un vis mai vechi, acela de a o readuce pe actrița Maia Morgenstern la Piatra-Neamț.

Evenimentul mult așteptat de publicul nemțean, se numeste spectacolul „Mic si-al dracu'", un colaj de glume, anecdote, bancuri si poezii umoristice scrise de Ion Pribeagu, nascut in 1887.

Actrita va evolua pe scena alaturi de coregraful Valentin Rosca, care va dansa pe muzica lautareasca veche, muzica teatrului de revista de la inceputul secolului XX.

„Nu este un specacol de amploare, ci unul „mic si-al dracu'". Pe linga zimbetele pe care le va stirni, va provoca si momente de nostalgie pentru umorul de altadata, pentru muzica de atunci. Spectacolul cuprinde si multe cuplete de odinioara", spune Maia Morgestern.

Afis Tangou Final

Scris de Irina
in 28-04-2011
22:42
ce s-a intamplat cu cealalta piesa? una cu o actrita trecuta si cu un ziarist sau ceva de genul asta... nu ca nu mi-ar placea asta... oricum vin, doar e Maia Morgenstern!
Scris de sindcultura
in 29-04-2011
20:01
Un eveniment fericit pentru actorul Tudor Aaron Istodor,nominalizarea la un mare festival international l-a pus in imposibilitatea de a o mai seconda pe Maia Morgenstern in spectacolul de la Piatra Neamt si de aceea am inlocuit piesa cu o comedie spumoasa in care marea noastra actrita isi va etala talentul in tripla ipostaza de actrita, dansatoare si . . . regizor. De talentul lui Vali Rosca-prim solist al Teatrului Constantin Tanase din Bucuresti nu mai trebuie sa convingem pe nimeni, o va face singur la Piatra Neamt.