Majorete - Club Pinochio

Scris de Madalin Grigore-Enescu
in 16-04-2011
22:04

Aici puteți vota cu Majorete - Club Pinochio în FINALA Stele Fără Nume - ciclul primar 2011

Cum votați? Simplu! Folosiți formularul votare concurent din partea de jos a paginii. Introduceți codul de securitate și apăsați butonul Votez acest concurent. Dacă ați greșit codul de securitate, un alt cod va fi generat și puteți încerca să votați din nou. Dacă formularul de votare nu mai apare pe pagină, votarea s-a încheiat. Votarea se încheie automat, pe data de 2 iunie 2011 ora 12:00

Dacă doriți să votați cu alt concurent, puteți găsi aici lista tuturor concurenților.

Înregistrare video concurent

Scris de emaema
in 02-06-2011
08:11
mult succes fetelor *KISS*
Scris de Iana
in 02-06-2011
21:39
in primul rand FELICITARI atat castigatorilor, cat si tuturor concurentilor! a fost un spectacol deosebit!

in al doilea rand, am o nedumerire / observatie de facut. am vazut ca trofeul primit de Sara avea 2 aripi mari. asa s-a vazut din spate, unde eram. apoi au primit trofee conducatorii celor 3 cluburi, iar dna Bostan (Artis) a primit un trofeu cu 2 aripi, similar celui primit de Sara si diferit de celelalte 2 trofee de excelenta. in schimb Isidora a primit un trofeu de excelenta. cred ca s-a facut o greseala care trebuie reparata si fiecare sa isi primeasca trofeul binemeritat.

felicitari pentru organizarea acestui concurs si felicitari pentru minunata idee de a pune sala la dispozitia acestor cluburi pentru cate un spectacol. asa avem unde sa ii mai scoatem pe copiii nostri.
Scris de Stelian Grigore
in 04-06-2011
12:17
Nu s-a facut nici o greseala. Am avut trofee personalizate inclusiv pentru folclor in cazul in care Marele Premiu ar fi mers la una din probele respective. Daca castigau majoretele atunci statueta cu majorete ar fi fost trofeul. Castigand muzica usoara trofeul cu simbol cheia sol a devenit trofeul marelui premiu. Il putea primi si Alexia si Adriana . Deci am fost pregatiti pentru orice varianta din cei 16 finalisti. Trofeul cu aripi a fost cel mai potrivit pentru clubul Artis datorita complexitatii si profesionalismului activitatilor de la acest club. Mai raspund la o intrebare referitor la decizia finala pusa la telefon : Majoretele au castigat la nota publicului Marele Premiu dar nu au putut debalansa notele si nominalizarile juriului-una singura. In final balotajul s-a facut intre perechea Lesovschi-Cosniceanu si Isidora care a castigat cu 4 la 2.
Scris de CERASELA
in 01-06-2011
11:40
Sunteti extraordinare si va felicit pe voi si pe profesorii vostri care au reusit sa realizeze asa ceva cu niste copii asa de mici.
Felicitari si succes!
Scris de GABRIELA
in 01-06-2011
08:05
FETELOR SUNTETI MINUNATE!
IMI UMPLETI SUFLETUL DE BUCURIE CAN VA VAD SI AVETI TOATA APRECIEREA MEA.
SUNTETI MICUTE DE 6-7 ANISORI DAR ISTETE FOC SI DANSATI SI VA CORELATI EXTRAORDINAR.
VA FELICIT DIN TOT SUFLETU SI VA DORESC MULT SUCCES PE VIITOR.
Scris de carmen muraru
in 01-06-2011
10:28
ma bucur din tot sufletul cand va vad. va doresc mult succes si o avalansa de noroc! sa va ajute Dumnezeu sa va atingeti toate telurile in materie de arta! o meritati din plin!
cu mult respect, Aurelia si Carmen Muraru.
Scris de Monica
in 30-05-2011
14:42
Vreau sa va felicit din suflet pentru succesul de sambata de la Oradea! A fost un concurs foarte greu, dar ati fost frumoase si la inaltime si ati fost rasplatite! Felicitari pentru premiu si succes la Stele Fara Nume! Va iubim!
Scris de simona
in 31-05-2011
07:37
Succes fetitelor de la echipa de Majorete si pe mai departe! Ati avut competitii foarte grele la care v-ati prezentat la inaltime si in ultimele week-end-uri ati cistigat premii si trofee extrem de importante! Ramineti la inaltime si in aceasta saptamina, cind vrem sa straluciti asemeni stelelor. Noi, cei care va admiram, va sustinem si va sintem mereu alaturi. Faceti ca scena Casei de Cultura sa fie sclipitoare prin voi, joi, de la ora 18!
Simona
Scris de Monica
in 19-05-2011
14:25
Fetelor, va urez succes la concursul de sambata! Sunteti cele mai bune! Va doresc din suflet sa mergeti mai departe, si chiar sa ajungeti la europene!