Ordinea de intrare a concurentilor in finala Stele Fara Nume - ciclul primar - 2011

Scris de Madalin Grigore-Enescu
in 23-04-2011
16:39

Aveți mai jos ordinea de intrare pe scenă a concurenților în finala Stele Fără Nume - ciclul primar - 2011

Nr. Concurent Sectiune artistica
1 MUGURAȘII Piatra-Neamț dans popular
2 MUGURAȘII Mărgineni dans popular
3 Ujică Gabriela muzică populară
4 Vartic Robert muzică populară
5 Cojocaru Luciana muzică instrumentală
6 Borș Humulesc Alexandru muzică instrumentală
7 Cokelaer Mattias muzică instrumentală
8 Balet Artis dans grup
9 Vals Lia Art dans grup
10 Majorete Pinochio dans grup
11 Dans Grup Artis dans grup
12 Mângâță Isidora muzică ușoară
13 Brădoaia Alexia muzică ușoară
14 Ciobanu Adriana muzică ușoară
15 Leșovschi și Cosmiceanu dans sportiv
16 Mângâță și Constandache dans sportiv
Scris de Stelian Grigore
in 08-05-2011
14:32
Felicitari Teodorei pentru calificarea si la FINALA Festivalului Mamaia Copiilor 2011. Itiuram mult succes.
Scris de andrei
in 09-05-2011
03:48
M-am uitat pe topul vostru RYTM si ma mir cum de Teona e doar pe locul 11 ?///?? Hai pietreni s-o sustinem cu votu!!!!!!!!!*APPLAUSE**ROCK**DRUM**THANKS*
Scris de TEODORA SAVA
in 09-05-2011
11:38
Va multumesc ! Sunt foarte emotionata de frumoasele d-stra cuvinte ! Pentru mine , apreciereile si incurajarile d-stra insemna mai mult decat un premiu . Sper sa nu va dezamagesc si sa va placa interpretarea mea la aceste doua festivaluri . Cu drag .. Teona .
Scris de Dominique
in 09-05-2011
20:52
Felicitari Teona.
Mult succes
Cu drag
Dominique
Scris de Monica
in 09-05-2011
10:43
Foarte bine, Teodora! Mi-a placut mult cum ai cantat in semifinala Stele Fara Nume de la Piatra Neamt! Ai o voce frumoasa si puternica, cu siguranta ai meritat calificarile in finalele concursurilor Mamaia Copiilor si Cerb Junior! Te voi urmari cu interes la aceste concursuri, succes maxim! O mamica de majoreta.
Scris de michi
in 24-04-2011
15:30
Cum s-a facut ordinea de concurs?? /se vedee cas arnjati nu trebuia tragere la sorti/???
Scris de sindcultura
in 24-04-2011
18:32
Dupa cum trebuie sa stiti STELE FARA NUME nu este un concurs. Unii, la fel ca si dumneavostra vad doar aceasta latura. El este un SPECTACOL-CONCURS pentru descoperirea tinerelor talente din domeniul muzicii si dansului din judetul Neamt.Am citat din regulament. Deci pentru initiatorii lui primordiala si prioritara este partea de SPECTACOL. Partea de CONCURS este secundara si are ca scop principal recompensarea cu diplome, medalii si ceva...bani efortul urias facut de copii, parinti si profesori pentru a se prezenta cat mai bine si mai frumos in fata MARIEI SALE PUBLICUL SPECTATOR. In consecinta ordinea a fost stabilita de organizatori dupa o lunga si grea chibzuinta dupa trei criterii : 1.Alternanta pe scena a muzicii si dansului in ordinea aparitiei si evolutiei sale istorice a genurilor pe Pamant. 2.Concurentii de acelasi gen trebuie sa evolueze grupat pentru ca notele juriului sa fie cat mai obiective. 3.Sa poata fi construita o "poveste" de prezentare care sa dea culoare artistica si scenografica acestui eveniment cultural care speram sa satisfaca toate gusturile publicului ce va fii prezent in sala pe 2 iunie. Cat despre eventualele aranjamente de culise pe care la sugerati suntem deja obisnuiti cu Teoria Conspiratiei foarte la moda azi pe tot globul. E dreptul dumneavoastra sa aveti o opinie contara noua.
Scris de sindcultura
in 26-04-2011
18:06
O stire de ultima ora! S-au fixat perioadele Taberelor si Cursurilor de Vara organizate sub egida UNIVERSITATII POPULARE DE ARTE SI CULTURA Piatra Neamt. Profesori de inalta calificare si dotari logistice de exceptie fac din aceste tabere traditionale adevarate laboratoare de lucru pentru tinerii aspiranti la o cariera de succes in domeniile muzicii folk, a muzicii usoare, al beatbox-ului, al artei fotografice si diaporamei. Urmariti in aceste zile detalii pe site-ul nostru. Taberele sunt organizate nu numai pentru copiii si tinerii din alte zone ale tarii, ci si pentru localnici in regim externalizat.