De ce sa se mai vorbeasca?

59 vizualizări
0 contra
Scris de Anonim
in 05-12-2010
14:47
De ce sa se mai vorbeasca? Evenimentul a trecut, felicitarile s-au dat, juriul a fost corect (chiar daca unii se indoiau de asta), concurentii se admira reciproc, de ce sa ne mai bagam? Bravo, Sara! Personal am ramas mut cand am auzit ca ai fost in stare sa renunti si la bani si la tot doar pentru a nu-ti calca pe principii. Asta zice multe despre tine! Nu te cunosc personal, te-am auzit doar intr-un concert care l-ai avut la Bucuresti, te-am mai vazut pe youtube si am citit despre tine de pe ici pe colo. Numai cuvinte de admiratie! Ai castigat detasat de ceilalti concurenti.. am urmarit finala online si toti sunt talentati in domeniul lor, dar la tine se vad ani de munca si profesionalism in spate.. se vede in sunetul tau si maestria profesorilor din Austria.. ce sa mai, nu vreau sa te mai laud, doar sa te incurajez sa mergi inainte, sa vrei mai mult de la tine si sa nu te dai batuta niciodata. Si sa-ti intre bine in cap ca esti buna! Mult succes iti doresc!
Alin, Iasi.
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.