re: nemultumita

61 vizualizări
0 contra
Scris de alin
in 07-12-2010
18:31
copiii, daca au niste profesori si parinti inteligenti langa ei, vor putea sa invete mai mult decat si-ar imagina din acest concurs. sa invete ce este ala fair-play, sa invete sa piarda, sa invete sa concureze si sa isi doreasca sa-si depaseasca propriile tinte. nu cred ca Sara a luat premiul doar pentru ca are un nume si ca are ani de munca in spate...l-a luat pentru ca ea a cantat cel mai bine. concursul a fost fara limita de varsta..experienta..cariera..situatie materiala..stare..etc (Din cate am citit).
Sara putea sa cante prost in finala..putea sa isi calce pe principii cum am observat ca au facut alti concurenti numai ca sa castige..putea sa faca multe.. ceilalti copilasi, pot lua un exemplu de la ea. Nu numai de pe plan profesional, dar si ca om. Si cu totii..au toata viata inainte sa participe si sa incerce sa castige marele trofeu! Mie toti participantii mi-au parut talentati! Asa ca le urez mult succes pe mai departe si sa nu isi piarda increderea in ei!
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.