Succes pe mai departe!

222 vizualizări
0 contra
Scris de simona maria
in 19-12-2010
00:29

Felicitari majoretelor! Ati demonstrat inca o data ca sinteti bune! Notele separate dar identice si maxime!!! date de public si juriu arata ca ati ajuns departe! Va doresc ca 2011 sa fie cel putin la fel de bun ca 2010, iar noua, parintilor, sa ne aduceti bucurii macar ca pina acum! Sinteti frumoase, destepte si dansati bine! Sa va vedem la fel de bune si in finala! Sarbatori fericite tuturor celor implicati in organizarea acestei frumoase competitii, membrilor juriului, tuturor candidatilor - semifinalisti sau nu, parintilor micutilor si nu in ultimul rind celor care ii pregatesc pe copii! Sarbatori cu liniste sufleteasca si cu bradul plin! Mosul sa-i aduca fiecaruia ce-si doreste!
Simona

Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.