Raspuns e-mail Alex

88 vizualizări
0 contra
Scris de sindcultura
in 05-04-2011
11:52

1.Nu mai conteaza deloc in finala notele din semifinale. 2.Concurentii pot prezenta orice program in finala. 3.Consilierea noastra artistica este echidistanta si gratuita dar nu este obligatorie. 4.Ordinea de intrare in concurs nu se stabileste prin tragere la sorti. Organizatorii vor comunica ordinea in momentul inceperii votului on-line pentru finala. Criteriul principal de succesiune pe scena este cel al omogenitatii artistice. Afirmatia ca primii concurenti sunt dezavantajati fata de ultimii care apar pe scena este discutabila. Va dau un exemplu simplu: un concurent mai slab poate pierde si mai mult la note daca evolueaza dupa unul mai bun. Aceste lucruri pur si simplu nu pot fi prevazute, depinzand efectiv de ceilalti concurenti.

Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.