Vot on-line finala Stele fara nume

137 vizualizări
0 contra
Scris de sindcultura
in 14-04-2011
14:04
Votul on-line pentru finala Stele fara nume va fi lansat luni 18 aprilie 2011. Deoarece filmarea primei semifinale a fost mai slaba tehnic,datorita dotarilor imbunatatite ulterior in cele doua saptamani,exista mici diferente la inregistrari. Pentru finala nu se iau in calcul prestatiile anterioare toti concurentii plecand din nou de la zero atat la notele juriului cat si ale publicului. Toti concurentii vor beneficia in mod egal de invitatii gratuite ( cate zece locuri pentru fiecare pozitie din concurs ) pentru parinti,bunici in total = 160 de spectatori. Intre concursul propriu-zis si Gala Laureatilor vor sustine recitaluri o parte din laureatii STELE FARA NUME 2010.
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.