Teodora va multumeste !

75 vizualizări
0 contra
Scris de Mihaela
in 18-04-2011
12:05
Teodora Sava va multumeste foarte mult pentru felicitari si pentru faptul ca ati fost alaturi de ea , chiar si cu gandul .Conteaza foarte mult ! Ea este bucuroasa ca va reprezenta orasul Piatra Neamt la "Festivalul Cerbul de Aur"(la grupa ei de varsta ). Dar totusi ...are o tristete .. A pregatit un cantec special , foarte frumos , pentru finala ,,Stele Fara Nume" care este in aceeasi perioada cu Fest.Cerbul de Aur . Isi doreste foarte mult sa cante pe scena Casei de Cultura , in fata copiilor si a spectatorilor din Piatra Neamt .Satisfactia si multumirea este mult mai mare atunci cand canti in fata unor apropiati ,a copiilor si parintilor din orasul tau , decat atunci cand esti in fata unor straini . Dar pana atunci mai este timp. Inca o data multumiri si mult succes in ceea ce faceti !
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.