Concert

54 vizualizări
0 contra
Scris de irina
in 30-06-2011
09:48
A fost pentru prima oara cand am mers la un astfel de spectacol. Ma gandeam ca o sa ma plictisesc si o sa dorm in scaun, ca o sa ma plictisesc si o sa plec discret, dar nu ma asteptam sa imi placa atat de mult incat sa mai vreau! Felicitari casei de cultura pentru organizarea unui astfel de eveniment, felicitari orchestrei si solistilor pentru prestatie (soprana mi-a placut in mod deosebit, foarte expresiva) si felicitari dirijorului pentru alegerea melodiilor. Acum stau sa le caut pe youtube sa le mai ascult o data si nu le gasesc... Pacat ca au fost atat de putini spectatori, insa eu una voi spune tuturor ca a fost deosebit si poate data viitoare voi reusi sa aduc si alte persoane cu mine. cred ca toti ar trebui sa facem asa.

irina (33 de ani)
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.