Raspuns

76 vizualizări
0 contra
Scris de sindcultura
in 10-01-2012
04:55
Desi intrebarea dumneavoastra e foarte scurta necesita un raspuns foarte lung. Deoarece pe scena casei de cultura se produc evenimente culturale diferite din punct de vedere organizatoric va trebui ca intrebarile dumneavoastra de acest gen sa le puneti strict punctual mentionand evenimentul la care doriti raspuns pentru ca ele se impart in trei mari categorii. 1.Spectacole proprii 100% organixate de noi la care in general intrarea este libera mai ales pentru copii. 2.Spectacole la care suntem parteneri cu alte institutii in urma unui proiect comun la care in general elevii, studentii si pensionarii au o reducere de 50%. 3.Spectacole organizate de firme de impresariat carora noi le punem doar sala la dispozitie printr-un contract de inchiriere iar pretul biletelor este stabilit doar de ei. Cel mai simplu obtineti aceste informatii printr-un telefon la secretariatul nostru ( il aveti ;a contact ).
Răspundeţi acestui comentariu
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.