Programarea semifinalelor Stele Fara Nume - ciclul primar - 2011

Scris de Sindcultura
in 21-02-2011
19:06

Aveţi mai jos ordinea de intrare a concurenţilor in semifinalele Stele Fără Nume - ciclul primar

SEMIFINALA I - 17 MARTIE 2011

 • 1. Cojocaru Luciana
 • 2. Bors Humulesc Alexandru
 • 3. Dumbravioara Dumbrava
 • 4. Mugurasii Margineni
 • 5. Sandulache Iustin
 • 6. Vartic Robert
 • 7. Artis Club Rock
 • 8. Artis Club World
 • 9. Varga Alin
 • 10. Viva Allegria
 • 11. Country Lia Art
 • 12. Tabacaru si Canarau
 • 13. Mangata si Costandache
 • 14. Dandu Andreea
 • 15. Acatrinei Georgia
 • 16. Ciobanu Adriana

SEMIFINALA II - 31 MARTIE 2011

 • 1. Ciobanu Bogdan
 • 2. Plescan Albert
 • 3. Cokelaer Mattias
 • 4. Stejarelul Pangarati
 • 5. Mugurasii Piatra-Neamt
 • 6. Iordache Sabina
 • 7. Ujica Gabriela
 • 8. Pinochio Club Modern
 • 9. Iliescu Mara
 • 10. Balet Artis
 • 11. Majorete Pinochio
 • 12. Grupul Lia Art
 • 13. Lesovschi si Cosmiceanu
 • 14. Bradoaia Alexia
 • 15. Sava Teodora
 • 16. Mangata Isidora
Puteţi vota online AICI.
Scris de sindcultura
in 02-04-2011
14:02
Votul on-line pentru calificarea in finala se incheie duminica 3 aprilie ora 24. Luni se vor afisa pe site cei 16 finalisti . Nu se intra in finala decat cu media generala minim 9.00. DANSUL are rezervate 8 locuri in finala ,la fel MUZICA 8 locuri. Fiecare sectiune artistica a muzicii si dansului are rezervata cate 2 locuri astfel: Muzica populara = 2, Muzica usoara = 2, Muzica instrumentala = 2, Muzica diversa (Folk, etno, canto, beatbox, hip-hop,etc.) = 2. Daca la una din aceste sectiuni participantii nu au media peste 9 atunci locul este ocupat prin redistribuire unui concurent de pe locul 3 al altei sectiuni care are media peste 9 . Daca nici asa nu se acopera cele 8 locuri atunci vom avea in finala mai putin de 16 concurenti. Organizatorii garanteaza astfel nivelul artistic ridicat al spectacolului final. Ca sa concluzionam, daca esti concurent in a patra sectiune mai slab reprezentata la aceasta editie nu inseamna ca esti calificat automat in finala pentru ca, daca nu ai obtinut minim 9 inseamna ca ... mai ai de munca si te asteptam cu drag la viitoarea editie.De asemenea daca esti pe locul 3 la muzica usoara unde concurenta este acerba si ai media 9,52 te poti totusi califica in finala prin redistribuire. Acelasi lucru este valabil la DANS unde sectiunile sunt urmatoarele: Dansuri populare = 2, Dans sportiv = 2, Dans clasic = 2, Dans modern = 2. Uram succes in finala celor calificati.
Scris de parinte
in 02-04-2011
16:21
nui corect ce vina are fata mea cai pe culoar aglomerat ce e concurs de atletism
Scris de sindcultura
in 02-04-2011
16:36
Dupa cum bine cunoasteti acest SPECTACOL-CONCURS are ca scop depistarea talentelor judetului Neamt in TOATE domeniile MUZICII si DANSULUI. Pentru fiecare sectiune in parte copiii au la dispozitie zeci de Concursuri locale si nationale specifice preocuparilor lor punctuale. Noi incercam sa-i aducem impreuna pe cei mai buni dintre cei mai buni in cea mai mare sala de spectacole din judetul Neamt. Stim ca avem cu totul alte criterii de selectie decat cele cu care v-ati obisnuit dar nu avem in intentie si nici nu putem sa transformam STELE FARA NUME in mamaia copiilor. DE CE nu criticati la fel si pe site-ul ProTV concursul Romanii au talent din motive similare ?
Scris de maria
in 02-04-2011
20:49
Nu cred ca este corect sa se incadreze in aceasi categorie majoretele cu baletul fiind genuri total diferite.Normal ca majoretele ridica sala in picioare.
Scris de Irina
in 03-04-2011
00:36
pai nu cred ca intra in aceeasi categorie. baletul intra la dans clasic, iar majoretele la ... nu stiu, modern, cred.
Scris de Irina
in 03-04-2011
00:26
Va rog sa imi exlicati cum se calculeaza nota finala pentru fiecare concurent. am inteles ca votul juriului conteaza in proportie de 50%, votul publicului - 30% si votul online - 20%. dar mai exact, cum se calculeaza nota? de exemplu cineva care are 80 voturi online (28,5%) cate puncte are in nota finala? si 25 de voturi din sala cat reprezinta in nota finala?

Mltumesc
Scris de sindcultura
in 03-04-2011
11:02
Foarte simplu . La voturile on-line cel mai votat concurent are nota 10.00 iar ceilati 9 virgula procentul din nr voturi al primului adica in exemplul dumneavoastra are 9,29 rotunjirea facandu-se intotdeauna pozitiv, iar la sala are nota 9,25 . Rezulta tot prin rotunjire nota generala a publicului de 9,27 . Juriul a acordat acelui concurent media pentru prestatia scenica 9,33 deci media finala va fi 9,30.
Scris de Stelian Grigore
in 03-04-2011
11:42
Ca sa va conving de obiectivitatea acestiu sistem bazat pe teoria ca SUMA a cat mai multe pareri subiective are un rezultat OBIECTIV va dau exemplu cum a functionat la prima editie acest mecanism mai ales la varf acolo unde este elita . Din 32 de pozitii semifinale trebuiau sa ramana 16 . Din primii 10 in ordinea mediilor juriului s-au calificat in finala 9 concurenti . Din lista primilor 10 in ordinea mediilor publicului s-au calificat in finala tot 9 concurenti. Deci un procent de similitudine si obiectivitate incredibil de ridicat 90 % . De ce nu a fost 100 % cum ne-am fi dorit ? Pentru ca aprox. 100 de votanti ai concurentei GRECU MIRUNA au refuzat sa completeze rubrica de dans ( unde ar fi avut cea mai obiectiva parere ) voturile lor fiind pe drept cuvant anulate conform regulamentului. Astfel in incapatanarea lor au bulversat voit si sistemul de obiectivitate al mecanismului, si-au refuzat singuri exprimarea unei pareri si au mers dupa principiul Eu am venit sa votez numai muzica ce ma intereseaza dansul ? Din fericire anul acesta numarul celor care au refuzat sa completeze ambele rubrici a fost sub 10 % din nr. de voturi exprimate semn ca lunea intelege sa ne ajute pentru o cat mai obiectiva jurizare finala.
Scris de Cristina
in 04-04-2011
07:05
Felicitari pentru ideea de a organiza un astfel de concurs!
Am o nelamurire privind concurentul COKELAER MATTIAS.
In "Rezultate VOT ONLINE pentru semifinalele Stele Fara Nume - ciclul primar - 2011", postat pe site-ul dumneavoastra in data de 17.12.2010 acesta nu figura. (Dupa cum nu figura nici in programul vreunui sfert de finala).
In "Listă calificaţi pentru semifinalele Stele Fara Nume 2011 - ciclul primar", postat pe site tot la data de 17.12.2010 acest concurent nu figura.
Dar, in "Programarea semifinalelor Stele Fara Nume - ciclul primar - 2011" din 21.02.2011 acesta apare. La o incrucisare intre "Lista calificatilor" si "Programarea semifinalelor" sesizam disparitia calificatului "WILDCARD 2000" (calificat in semifinale pe pozitia a 4-a la dans modern, prin redistribuire de la alta sectiune) si aparitia lui Cokelaer Mattias.
Nu cumva acest concurent a sarit peste o etapa?
Scris de Sindcultura
in 04-04-2011
08:50

Va multumim pentru felicitari! O sa raspund intrebarii dumneavoastra...

Termenul de WILDCARD in cazul competitiilor se refera la un loc acordat de organizatori unui concurent, care are dreptul, din diverse motive, sa sara peste anumite etape de selectie - nu este numele unui concurent. Cifra este 2010, nu 2000 si se refera la data cand concurentul a primit WILDCARD-ul.

De ce primit concurentul COKELAER MATTIAS acest WILDCARD?

Simplu: MATTIAS a fost primul concurent inscris in cest concurs si a participat la prima editie Stele Fara Nume 2010 cand s-a calificat in semifinale cu media 9.37. Din pacate datorita varstei mici, in prima editie din 2010 restul concurentilor erau numai de la gimnaziu si liceu, MATTIAS a fost exclus din concursul 2010 si a primit acest WILDCARD pentru calificarea automata in editia ciclului primar de anul acesta. Practic acest concurent nu a sarit peste nici o etapa, din contra, la vremea respectiva a concurat cu liceeni si a castigat locul binemeritat in semifinale.

A fost o decizie unanima a juriului la vremea respectiva, sincronizata si cu decizia de a organiza un concurs separat pentru ciclul primar in anul urmator.

Scris de Critina
in 04-04-2011
09:58
Va multumesc pentru raspuns.
Permiteti-mi a va sugera, pentru a evita atfel de intrebari, neplacute uneori, sa completati Regulamentul de concurs si cu aceste oportunitati, precum si cu lamuriri privind modalitatea de calcul (chiar utilizand un exemplu, asa cum ati procedat intr-un raspuns dat anterior) a notelor.
De asemenea, intrucat tot se fac inregistrari in toate fazele concursului, postati aceste filmulete pe site-ul dumneavoastra. Castigati vor fi nu doar concurentii (pentru care votul on-line se va face in cunostinta de cauza), ci si dumneavoastra, crescandu-va popularitatea si numarul de accesari. Astfel, lumea va afla si de celelalte evenimente culturale organizate sau gazduite de dumneavoastra.
O zi buna in continuare.
Scris de Monica
in 04-04-2011
11:02
Si eu sunt de acord cu parerea Cristinei! Filmuletele de la spectacole ar trebui postate pe site, sunt foarte multe persoane care voteaza ... si nu stiu ce anume voteaza, cum canta sau cum danseaza concurentul preferat. Poate ca ar fi util sa se posteze pe site si punctajele obtinute de concurenti, cu prezentarea punctajelor la fiecare categorie (vot juriu, vot public sala, vot on-line), sa existe transparenta totala.
Succes in toate proiectele dvs.
Scris de Irina
in 04-04-2011
11:37
si eu sint de acord ca ar trebui ca pentru fiecare concurent sa existe si un film cu prestatia lui pe scena astfel incat sa stie lumea ce voteaza. iar notele ar trebui afisate. de exemplu, ma intreb cate puncte a primit din sala trupa Pinochio cu valsul (care era dans modern, de fapt dans clasic...).
Scris de sindcultura
in 04-04-2011
13:49

Lucram in prezent la punerea pe youtube a clip-urilor celor calificati in finala . Cei NUMAI sapte angajati ai casei de cultura lucreaza simultam ca sa satisfaca cele cateva mii de consumatori lunari ai actelor noastre culturale. Ce ne doare este ca acolo unde statul sustine cu alocari bugetare de miliarde zeci sau chiar sute de angajati in institutii similare nu se arunca deloc cu noroiul pe care il gustam noi aproape zilnic. Ceea ce ne bucura si ne da energia sa mergem mai departe este ca sala noastra este din ce in ce mai plina si cei care ne inteleg munca din ce in ce mai multi. VA MULTUMIM

Scris de Cristina
in 04-04-2011
21:21
Intrucat va inteleg perfect problemele, ma gandesc ca orice ajutor, cat de mic, poate v-ar fi de folos. Suntem, cred eu, destul de multi parinti dispusi sa facem si munca de voluntariat (cel putin eu ma numar printre ei), numai sa ne cereti sprijinul acolo si atunci cand veti considera necesar si de bun augur. Multi suntem tot mai convinsi ca fara niste repere culturale solide, de foarte buna calitate, copii nostri vor ajunge sa accepte si sa inteleaga doar false valori, avand o conceptie deformata despre tot ceea ce inseamna arta, fenomen cultural sau literatura de calitate.
Daca vreuna dintre remarcile mele vi s-a parut tendentioasa, imi pare rau. Intentia mea nu a fost aceea de a jigni pe cineva.
Inchei cu o rugaminte: in cursul acestei saptamani, va rugam sa postati mediile si componenta lor pentru toti cei 32 de semifinalisti.
Va multumesc anticipat.
Scris de Sindcultura
in 05-04-2011
04:26

Colegul meu nu a facut in nici un caz referirea la dumneavoastra. Sunt altii care uneori aduc diverse acuze, pe un ton care depaseste atitudinea fireasca a unui om care are nelamuriri.

De asemenea, suntem pusi des in situatia sa citim email-uri din formularul de contact de tipul: hua! se fura hua! nu pot vota pe x, cuvinte insotite de obicei si de injuraturi si vulgaritati. Cand incercam sa investigam problema din dorinta ingenua de a vedea daca nu este o problema tehnica, constatam ca datele de contact trecute in formular sunt false, nu ne raspunde nimeni la numarul nealocat iar emailul de raspuns ni se intoarce inapoi de la adresa inexistenta si uneori cu iz de injuratura :|

Chiar nu avem ganduri diabolice, daca cineva intampina o problema reala suntem oricand dornici sa o rezolvam indiferent daca ne pica bine sau rau. Si nu exista nici o conspiratie pentru a promova pe concurentul x, cum citim des in alte email-uri evident "anonime" ca asa este la moda de cand scria domnul Caragiale.

Toate lucrurile acestea uneori sunt extrem de obositoare si iti lasa un gust amar.

Despre oferta dumneavoastra de a ne ajuta, veti putea sa o faceti cat de curand. Lucram acum la realizarea unei retele de socializare culturala unde membrii inscrisi pe site vor putea sa posteze pe site: articole, inregistrari video, imagini, poezie, arta, evenimente culturale etc. Editorii voluntari vor putea scrie despre orice subiect cultural doresc, cenzura va fi minima si va implica doar moderarea continuturilor care promoveaza incultura sau care lezeaza dreptul de autor unei terte persoane. Practic aceasta retea se va constitui intr-un adevarat ziar online cultural. Puteti cred deja vedea anumite butoane care apar pe site-ul nostru, mai ales atunci cand va logati, dar care inca nu functioneaza 100% pentru ca sunt in lucru si vor face parte din reteaua de care vorbesc...

Legat de cealalta chestiune, a notelor. Ce ne lipseste cel mai mult este ... timpul. Majoritatea celor care scriu acum articolele au si alte atributii in afara acestei lumi virtuale. Centralizarea notelor si publicarea lor online ar implica pentru cineva cel putin cateva ore de munca si multa atentie sa nu se produca greseli de scriere si nu suntem deloc convinsi ca aceasta transparenta nu ar starni si mai multe discuti. O sa intreb organiztorii despre acest subiect. Cu notele juriului ar mai fi o problema. In juriu sunt persoane publice care ar putea suferi de pe urma celor nemultumiti de decizie. Multi membrii ai juriului au conditionat chiar participarea la jurizare de confidentialitatea notei cordate. Imginati-va daca cel care a notat "prost" un copil ar avea nume...

Cu stima,
Grigore Enescu Madalin
editor sindcultura

Scris de Irina
in 04-04-2011
10:40
inteleg ca anul trecut concursul a fost pentru gimnaziu si liceu. anul asta pentru liceu se face separat? primar include si gimnaziu?
Scris de sindcultura
in 04-04-2011
13:25
Primar inseamna clasele I-IV , gimnaziu V-VIII si liceu IX-XII, Anul trecut am organizat doar pentru gimnaziu si liceu pentru ca au fost inscrieri suficiente pentru a organiza cele trei faze prevazute de regulament sferturi de finala, semifinale si finala. Anul acesta am organizat numai pentru ciclul primar pentru ca la liceu si gimnaziu au fost inscrisi foarte putini concurenti .Suntem o institutie aflata pe autofinantare pe care statul roman o sufoca cu taxe si impozite, deci nu organizam decat actele culturale solicitate de public . Unde nu exista cerere si oferta . . . piata spune clar adevarul
Scris de Irina
in 04-04-2011
20:56
copiii de la Lia Art cu valsul sunt din ciclul primar?? mi se pareau asa de mari din sala! si mai era, de exemplu, o fata inalta in trupa Pinochio (tot vals)... cred ca de aceea am crezut ca totusi ati combinat primarul cu gimnaziul.
Scris de Sindcultura
in 05-04-2011
06:26

Stiu ca la inscriere aceste informatii (varsta concurentilor) sunt cerute participantilor si se verifica. O sa intreb mai departe, pe cel care a procesat inscrierile, despre varstele concurentilor in acest caz particular.

Scris de sindcultura
in 05-04-2011
11:17

In toate fisele de inscriere pe proprie raspundere parintii sau cadrele didactice care au inscris copiii au completat o rubrica cu data nasterii si alta cu clasa in care invata precum si unitatea de invatamant sau clubul pe care il reprezinta.

In concurs s-au inscris peste 400 de copii. Nu suntem organe de politie sau evidenta a populatiei si in consecinta am mers pe incredere privind datele inscrise de acestia in fise sub semnatura si proprie raspundere. Daca cineva a incercat sa "fure" aici minciuna are picioare scurte si adevarul va iesi la iveala.

Plecand de la remarca dumneavoastra vom verifica incepand de astazi toti finalisti ca sa nu mai existe discutii. In cazul in care cineva a trisat va fii descalificat si-l vom inlocui la timp ( avem doua luni la dispozitie ) cu urmatorul pe lista la categoria respectiva. Cat despre exemplul punctual pe care l-ati dat respectivul grup nu s-a calificat in finala.

Scris de Irina
in 05-04-2011
11:36
departe de mine gandul de a acuza pe cineva sau de a va transforma in politie :)
doar ca mi s-au parut mai mari decat cei mici (ca sa zic asa), de aceea am avut si nedumerirea daca primar include si gimnaziu (evident, stiu sa fac diferenta intre primar si gimnaziu!). dar din sala pot parea inalti, iar cand ajungi langa ei, nu mai sunt asa de inalti :). din nou, nu am acuzat pe nimeni. a fost un spectacol foarte frumos si remarc multa seriozitate din partea organizatorilor din aceste mesaje ale dumneavoastra (nu am asistat decat la cea de-a doua semifinala).

de ce e finala fixata asa de tarziu? mi se par multe 2 luni.

va multumesc pentru raspunsuri.
Scris de sindcultura
in 05-04-2011
12:12
Va multumim pentru intrebare. Scopul acestui concurs nu este de a stabili o ierarhie matematica la timpul xx. Acest lucru se face la toate festivalurile de profil specific din tara. Ne intereseaza si evolutia in timp prin munca a copiilor, ne intereseaza rezistenta lor la etape succesive ( vezi abandonurile pe drum ). Dar cel mai mult ne intereseaza sa-i promovam pe acesti copii, de multi nu a auzit pana acum nimeni, altii sunt deja mici vedete. Daca dati o cautare pe google cu numele lor veti vedea ca apar toti pe prima pagina datorita publicitatii 0n-line STELE FARA NUME. In acelasi timp ne pregatim cu seriozitate ca spectacolul final sa fie cu adevarat o sarbatoare si un eveniment unic. Daca finala ar fi maine am vedea la bis exact ce am vazut luna trecuta. Sper ca v-am convins, iar ziua de joi 2 iunie este legata de asemenea de ziua copilului.
Scris de Irina
in 06-04-2011
14:24
daca la categoria "dans modern"in finala s-au calificat doar Majoretele Pinochio, e clar ca concureaza cu ele insele si vor lua locul 1, nu? sau se face altfel?
Scris de sindcultura
in 06-04-2011
16:07
Va raspundem global anticipand si alte intrebari punctuale de acest gen. Din sferturi in semifinale nu se califica decat concurentii cu media generala peste 8,50. Din semifinale in finala doar cei cu media peste 9,00. In finala se acorda medalii de aur doar celor cu media peste 9,50. Deci poti concura pe un culoar aparent favorabil dar daca prestatia nu se ridica la un standard cerut se poate sa nu acordam acel loc ci unul inferior la fel cum se poate sa avem la egalitate doi concurenti care sa primeasca amandoi medalia de aur cum s-a intamplat anul trecut la muzica usoara gimnaziu. In paralel cu concursurile pe categorii se desfasoara un concurs global pentru Marele premiu. Acesta poate fi luat de un concurent indidual care ne convinge de faptul ca prezenta sa pe o scena nu este meteorica si el vine material in sprijinul unei viitoare cariere artistice de succes. La fel de bine marele premiu poate fi acordat unui grup sau unui club sau unei formatii care de asemenea ne-a convins ca valoarea deosebita aratata pe scena in ziua finalei nu este un simplu foc de paie. Toti cei 16 "concurenti" au "bastonul de maresal" al Marelui Premiu in buzunar. Depinde doar de punerea in scena a ecuatiei moto a Concursului STELE FARA NUME care este foarte simpla si a fost tiparita de noi pe mii de pliante de sala pana acum TALENT + MUNCA = SUCCES
Scris de sindcultura
in 07-04-2011
16:37
Ne bucura ocazia de a va invita sa-l urmariti pe Sergiu Bejenaru vedeta beat-box-ului nemtean, un talent deosebit descoperit la editia 2010-STELE FARA NUME, pe ecranul ANTENA1 Vineri 8 aprilie intre orele 17-19 in cadrul emisiunii ACCES LA SUCCES. Vizionare placuta.
Scris de Stelian Grigore
in 10-04-2011
08:15
Stiu cata tristete este in sufletul tau . Iarta-i pe cei care ti-au "vandut" naiul fermecat pentru un dans la bara si-un cock-tail bine frapat ... Tu intoarce-te acasa printre cei dragi. Fii bucuroasa ca ai reusit sa transformi aurul de la STELE FARA NUME in mii de nestemate care ne-au mangaiat sufletul . Te asteapta un examen greu si multa munca . Gandul meu bun fie cu tine !
Scris de sindcultura
in 11-04-2011
10:06
Am primit pe e-mail intrebari legate de abandonurile ( intr-adevar au fost patru ) din semifinale. 1.Ce se intampla daca ele apar si la finalisti ? RASPUNS=In acest caz organizatorii vor inlocui acea pozitie cu urmatorul clasat in ordinea mediilor. 2.Nu se poate muta ziua finalei din data de 2 IUNIE 2011 ? RASPUNS=Data finalei a fost anuntata cu peste trei luni inainte. Concurentii care au alte prioritati in acea zi vor opta singuri ce aleg. Data finalei ramane definitiva 2 IUNIE 2011 ora 18.
Scris de Loredana
in 11-04-2011
16:47
Foarte grea alegere !! Intre ,,Fest.Cerbul de Aur Junior " si ,,Stele fara nume" . D-stra ce ne sfatuiti ? Multumim !
Scris de Cristina Cojocaru
in 11-04-2011
23:06
Va multumim pentru postarile facute deja pe You Tube (si pentru timpul dedicat acestei actiuni - o inregistrare de cca.5 minute presupune aproximativ 1 h si 45 de minute pentru postarea sa pe You Tube) si asteptam cu nerabdare finalizarea acestora.
Voturile vor fi de asta data mult mai motivate si facute in cunostinta de cauza, intrucat peste 85% din cei ce vor accesa o inregistrare (a favoritului lor) vor vrea sa-i vada macar pe o parte dintre contraconcurenti. Si e aproape cert ca macar inca unul dintre acestia va primi un vot.
Multumim.
Scris de sindcultura
in 13-04-2011
12:56
Raspundem azi intrebarii mai multor spectatori constanti ai activitatilor noastre= De ce in a doua jumatate a lunii aprilie nu avem spectacole ? Raspuns= Exista doua motive. Primul este legat de refuzul artistilor contactati de noi de a-si programa spectacole in saptamana mare si dupa Pasti si subscriem si noi cu aceasta ocazie la ideea de a respecta cum se cuvine aceste sfinte sarbatori. Al doilea motiv este legat de faptul ca ne concentram atat resursele financiare cat si cele organizatorice pentru al doilea an consecutiv in care vom oferii publicului nemtean proiectul LUNA MAI - LUNA CASEI DE CULTURA. In maxim o saptamana vom oferi pe site si prin intermediul mass-media Programul complet al acestor manifestari. Sub sloganul Nemteni vi se pregateste ceva ! Chiar ne dorim si vom reusi sa depasim recordul absolut al spectatorilor casei din luna mai anul trecut care a fost de 2379 de persoane. Vom reusi sa depasim pragul de tei mii ? Numai cu ajutorul si interesul dumneavoastra o vom putea face. Va multumim !
Scris de sindcultura
in 14-04-2011
14:04
Votul on-line pentru finala Stele fara nume va fi lansat luni 18 aprilie 2011. Deoarece filmarea primei semifinale a fost mai slaba tehnic,datorita dotarilor imbunatatite ulterior in cele doua saptamani,exista mici diferente la inregistrari. Pentru finala nu se iau in calcul prestatiile anterioare toti concurentii plecand din nou de la zero atat la notele juriului cat si ale publicului. Toti concurentii vor beneficia in mod egal de invitatii gratuite ( cate zece locuri pentru fiecare pozitie din concurs ) pentru parinti,bunici in total = 160 de spectatori. Intre concursul propriu-zis si Gala Laureatilor vor sustine recitaluri o parte din laureatii STELE FARA NUME 2010.
Scris de sindcultura
in 05-04-2011
11:52

1.Nu mai conteaza deloc in finala notele din semifinale. 2.Concurentii pot prezenta orice program in finala. 3.Consilierea noastra artistica este echidistanta si gratuita dar nu este obligatorie. 4.Ordinea de intrare in concurs nu se stabileste prin tragere la sorti. Organizatorii vor comunica ordinea in momentul inceperii votului on-line pentru finala. Criteriul principal de succesiune pe scena este cel al omogenitatii artistice. Afirmatia ca primii concurenti sunt dezavantajati fata de ultimii care apar pe scena este discutabila. Va dau un exemplu simplu: un concurent mai slab poate pierde si mai mult la note daca evolueaza dupa unul mai bun. Aceste lucruri pur si simplu nu pot fi prevazute, depinzand efectiv de ceilalti concurenti.

Scris de Sergiu
in 03-04-2011
12:51
nu este corect faptul ca unii concurenti care au evoluat la inceput au avut la dispozitie 30 zile pentru a primi voturi iar cei care au evoluat acum 7 zile nu au putut fi votati decat timp de o saptamana. organizare foarte proasta. rusine. daca copilul meu nu va prinde finala din acest motiv o sa va actionez in instanta si o sa va cer daune morale deoarece copilul meu este foarte afectat.
Scris de Sindcultura
in 03-04-2011
14:13

In primul rand afirmatia dumneavoastra este falsa pentru ca toti concurentii au fost inscrisi pe site, la votare, in aceiasi zi, 20-02-2011 ora 22:54. Acest lucru poate fi verificat chiar pe site, fiecare concurent avand trecuta data inscrierii pe pagina personala.

In al doilea rand, in momentul in care ati comentat pe acest site, tocmai v-ati declarat de acord cu Termenii de folosinţă a cestui site. Puteţi consulta din nou acesti termeni aici:

http://www.piatraneamt.sindcultura.ro/termeni-de-folosinta

In stanga butonului "Adauga comentariu" exista fraza:

Făcând clic pe butonul „Adaugă comentariu", sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă şi cu Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni.

De semenea un link către Termeni de folosinţă este afişat de fiecare dată cand folosiţi o funcţionalitate a site-ului nostru, inclusiv formularul de votare.

Folosirea acestor funcţionalităţi implică acceptarea condiţiilor prevăzute in Termenii de folosinţă. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni aveti libertatea, potrivit legii, de a nu mai vizita site-ul nostru si de a nu folosi serviciile noastre.

Va "multumim" ca rasplatiti efortul nostru organizatoric si participrea intr-un concurs GRATUIT cu astfel de amenintari.

Scris de Irina
in 03-04-2011
21:39
Suntem deja in 3 aprilie. Cand afisati castigatorii tombolei? Deja luni seara, pe 4, se desfasoara un spectacol.

Inca o observatie: in titlu apare "Tombola 10 abonamente lunare gratuite", in continut apar "Se oferă lunar 10 de abonamente GRATUITE la LOJA" si "În fiecare lună se oferă GRATUIT 20 de abonamente la TOATE spectacolele". De fapt cate sunt?

Multumesc
Scris de Sindcultura
in 03-04-2011
21:52

In decursul zilei de maine vor fi contactati telefonic toti castigatorii. Intarzierea se datorează weekend-ului.

Cat despre inadvertenta remarcata de dumneavoastra, este o greseala de redactare a textului pe care nu a remarcat-o nimeni pana acum. Ne cerem scuze! ... si vă mulţumim pentru ca ne-ati atras atentia. Se ofera 10 abonamente gratuite, cum este trecut in titlu si in prima parte a continutului. Am facut corecturile de rigoare.

Scris de Cristina
in 03-04-2011
23:42
Domnule Sergiu, din pacate lumea spectacolului nu este pentru persoane incapabile sa suporte esecul si sa mearga mai departe, cat despre amenintari, ne dezamagesc pe toti. Mai aveti de invatat ce inseamna spiritul de fair-play.
Scris de madalina
in 29-03-2011
08:52
*HEART**KISS*:x*APPLAUSE**ROCK**DRUM**VIOLIN**RAP* votati ujica gabriea-oglinzi pls
Scris de VIORICA PINTILIE
in 04-05-2011
20:19
Ar fi nedrept,sa nu votez si sa nu sustin acest bobocel,cu o voce minunata si un costum atat de frumos!Intamplator am cunoscut bunica si parintii ei,care muncesc cu mare truda sa-si vada fetita,acolo unde merita sa fie..Felicitari Gabriela!ai incredere in tine si in Dumnezeu.