Rezultate VOT ONLINE pentru semifinalele Stele Fara Nume - ciclul primar - 2011

Scris de Anonymous
in 17-12-2010
01:20

Votul tau online va fi luat in calculul mediilor pentru calificarea in semifinalele spectacolului concurs Stele Fara Nume - ciclul primar.

Votul online s-a inscheiat! Lista calificaţilor în semifinale se afişează sâmbătă 18 decembrie 2010. Aveti mai jos rezultatele votului online:

Grafic voturi online sferturi de finala Stele Fara Nume - ciclul primar 2011

Scris de anonymus
in 20-12-2010
17:06
Bravo romanu sunteti cei mai tari so tineti tot asa si succes in continuare multumesc pentru voturile care li le-ati oferit acestori copii talentati
Scris de Cezara Cojocariu
in 17-12-2010
10:22
Pentru toti cei care au fost alaturi de mine, m-au sustinut si votat:parinti, Dna.profesoara Miluta Cristal,Dl.profesor Florin Nicolau, prieteni,colegi,rude,va multumesc din suflet.
Si in acelasi timp doresc sa multumesc organizatorilor si juriului pentru tot ce au facut si realizat pentru noi copiii.
Dumnezeu sa va daruiasca la toti,mici si mari, pace in suflete,bucurii,Craciun fericit si Un an nou plin de bucurii si sanatate!
Craciun fericit si La multi ani!
Cezara Cojocariu
Scris de ISIDORA
in 17-12-2010
07:21
DORESC SĂ MULŢUMIM DIN SUFLET TUTUROR SUSŢINĂTORILOR NOŞTRI, ATÂT CELOR CARE AU VOTAT, CÂT ŞI CELOR CARE NU AU REUŞIT SĂ VOTEZE. DE ASEMENEA, MULŢUMIM ORGANIZATORILOR ŞI JURIULUI, DAR ŞI PROFESORILOR ŞI PĂRINŢILOR NOŞTRI CARE SUNT MEREU ALĂTURI DE NOI. URĂM SUCCES TUTUROR PARTICIPANŢILOR!
VĂ MULŢUMIM ŞI VĂ DORIM
SĂRBĂTORI FERICITE!
LA MULŢI ANI!
CU DRAG, ISIDORA ŞI RĂZVAN