Rezultatele preselectiei 2011

Scris de Sindcultura
in 07-03-2011
00:24
Organizatorii au decis ca toti cei 18 concurenţi înscrişi la preselecţie să fie primiţi în finală!

Fiind primul concurs de acest tip şi colectivitatea beatboxerilor din România fiind destul de restrânsă, credem că toţi cei pasionaţi se vor bucura să aibă ocazia să se cunoască şi să concureze live.

În următoarele zile concurenţii vor fi contactaţi pentru a-şi confirma prezenţa la Piatra-Neamt.

Concurenţii sunt aşteptaţi să sosească începând de vineri 18 martie şi până cel târziu sâmbătă 19 martie orele 15.00 Între orele 15-17 o să aibă loc acomodarea participanţilor cu sala, probe de microfon etc.

Finala are loc sâmbătă 19 martie ora 18 la Sala mare de spectacole a Casei de Cultură din Piatra-Neamţ. Finala se va desfăşura sub forma unui spectacol cu public. La sfârşit, după o pauză o să aibă loc Gala Laureaţilor.

Organizatorii asigură GRATUIT cazarea la Piatra-Neamţ pentru ziua de 19 martie la Hotel Economic (nivel 2 stele - 2 paturi in cameră + baie individuală). Concurenţii care doresc să sosească în Piatra-Neamţ încă din data de vineri 18 martie pot beneficia de reţinerea locului la acelaşi hotel, contra cost, cu REDUCERE asigurată de organizator la preţul de 30 de lei pe noapte.

Organizatorii asigură GRATUIT masa de seară, sâmbătă 19 martie, după spectacol, la Restaurantul Laguna şi micul dejun in data de Duminica 20 martie la Hotelul Economic.