Stefan Banica - Altceva

327 vizualizări
0 contra
Scris de Madalin Grigore-Enescu
in 10-10-2012
12:32
Locaţie: , Piatra Neamt, Neamt, Romania
Data şi ora:29-10-2012 19:30
Se încheie la:29-10-2012 21:30
Preţ100 LEI

Stefan Banica - "Altceva" - un nou album si un turneu national


Stefan Banica pregateste publicului sau pentru aceasta toamna o surpriza dubla: un album nou si un turneu, ce va cuprinde 9 orase din tara – Constanta, Piatra Neamt, Iasi, Bacau, Craiova, Cluj, Pitesti, Brasov, Ploiesti - in care va prezenta atat piese de pe noul sau material discografic, cat si hituri binecunoscute, indragite si asteptate de public de fiecare data in concerte.
Noul album Stefan Banica va fi al 14-lea disc de autor din cariera artistului si se va numi“Altceva”. Albumul nu e numit intamplator “Altceva”, ci pentru ca va fi altceva fata de materiale discografice lansate de artist pana in acest moment, aducand un suflu nou, surprize si colaborari inedite, pe care le vom dezvalui in curand.
“Pentru mine este important contactul direct cu publicul, iar noul album va fi promovat printr-un turneu national in lunile octombrie si noiembrie. In aceste concerte vom canta si piesele de pe noul disc, dar si cantecele consacrate, pe care publicul le asteapta. De asemenea, o parte din albumul “Altceva” se va regasi live pe scena Salii Palatului, in concertele de Craciun de anul acesta.”, a declarat Stefan Banica

Turneul “Altceva” , powered by Centrum, va cuprinde urmatoarele orase:
 27 octombrie - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor
 29 octombrie - Piatra Neamt-  Casa de Cultura a Sindicatelor
 30 octombrie - Bacau - Teatrul de Vara
 10 noiembrie - Craiova - Sala Sporturilor
 11 noiembrie - Cluj - Casa de Cultura a Studentilor
 12 noiembrie - Pitesti - Casa de Cultura
 13 noiembrie - Brasov - Sala Sporturilor
 17 noiembrie - Ploiesti - Casa de Cultura

Rugam persoanele care au achizitionat deja bilete pentru Sala Polivalenta sa se prezinte la Agentia de Bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor pentru a li se atribui noi locuri.